Lutovac: Ubedićemo većinu građana da glasaju za smenu ove vlasti

Ostavite komentar


  1. Ja sam slobodno glasao uvek, u doba Slobodana, DOS-a, Vučića, i ne pije vodu to da nema slobode izbora.

      1. Objasni Pametni kako su tebe sprečili da slobodno glasaš, ili si samo lenj i mrzovoljno naduvan.

        1. Mogao si slobodno da glasaš, ako si imao za koga, i ja sam mogao, ali nisam imao za koga, pa nisam ni izašao na izbore, a ti, ako si imao da glasaš za nekog, u ovoj ponudi, onda to dovoljno govori o tebi i o tvom shvatanju politike, ja ti tu ne mogu pomoći, na žalost!

    1. Postovani Zorane Lutovac…ako zelite dobro ovoj Srbiji molim vas I vase saborce iz SZS ili UOS….da posle dugo godina provedenih u politici svi zajedno shvatite da ste nas predlogom za bojkot unazadili…Koliko god Vucic brani svoju fotelju isto toliko vase usijane glave jurisaju u nju……Napravite prostor da neko drugi uskoci umesto vas…

  2. Gospodine Lutovac kako nemože da shvatite da ste svi političari i oni koji vladaju i ovi koji su kao neka opozicija dojadilo narodu,narod želi nove,časne,hrabre i poštene ljude.

    1. ..“narod želi nove, časne, hrabre i poštene ljude“ u ovome ste u pravu Milane. Zato je odziv na izborima i bio ispod polovine građana, zato Vučić, Dačić, Stefanović, Brnabićka, Mali, Knežević, Nedimović, Krkobabić, Popović, Dejanovićka, Vukosavljević, Gašić, Martinović, Rističević, Đurić, Đorđević, Lončar, Vulin, Joksimovićka, Ružić, Šarčević, Kisić, Antić, Trivan i Trivanka i imaju tako malu podršku ukupnog biračkog tela. Gospodin Lutovac jeste novo lice političke scene Srbije nikada u vlasti, častan, hrabar i pošten čovek.

      1. Koga ces ti da ubedis covece,proci ce jos dosta vremena dok se narod sam ne dozove pameti.Od vas politicara iz opozicije slaba vajda…

  3. Trebaju nam nove face,ove stare su istrosene. Gde je onaj decko,Vuksa,prepametan,pun energije,ideja… Zasto se opozicija ne potrudi da takve dovede,da se oni eksponiraju,a matorci ,bez sujete,iz pozadine pomognu svojim iskustvom.

    1. Sve dok opozicija ne shvati da treba da radi u interesu naroda, a ne u svom vlstitom, da gube vreme boreći se protiv vlastodrsca umesto da predstave svoje programe i ideje i da rade na njihovoj promociji, neće imati šansu. Treba pomiriti maticu i dijasporu, jer je to prema meni jedini način za privredni razvoj. Ali pre svega izneti ideje o organizaciji države (koja to mi za sada samo na papiru jesmo). Izneti mere o suzbijanju korupcije, zdravstvu, obrazovanju spoljnoj i unutrašnjoj politici, poljoprivredi, ekologiji, urbanizma. Ali mi se čini da je to za njih mnogo, ili barem za kadrove koje slušamo poslednjih 20 godina. Ipak je lakše pljuvati na njega

  4. Gospodine Lutovac, davanje programa rada je ono što interesuje glasača, ali Vi i stranka biste trebali da se oslobodite balasta bivših političara (Tadić, Đilas…) jer ih narod neće. Zbog njih i njihovog pipulističkog shvatanja niste uspešni.

  5. Ne treba vi oko toga ništa da se trudite, većini je odavno jasno da se sadašnja vlast mora menjati. Problem vam je kako tu većinu ubediti da ste vi ti koji će doneti promene. Za sada nemate takvu reputaciju, ali gore je što se ne vidi da imate ideju i volju kako to da promenite…

  6. Hajde molim vas da mi kaze neko kad je neko iz opozicije, bilo koje, zadnji put nesto pametno rekao ? Sta su i kad uradili dobro za Srbiju ? Sta su i kad dobro uradili za bilo koga ? Znaju samo da napadaju sve koji se sa njima ne slazu. Znaju samo da ruse, lome i pale. Nigde ni jednog korisnog i pametnog predloga. Ne postoji. E, jedino znaju da hoce da dodju na vlast. Moze gospodo ali krvavim radom, upotrebom mozga i nikako sa ovim istrosenim tipovima i autosovinistima.

  7. Greska opozicije da smenimo Vucica dodjemo mi na vlast pa cemo lako.ja da bih izasao na glasanje moram imati zeljenu ponudu.prvo ispitati pojedinacno zadnjih 30 god imovinsku kartu svakog pojedinca.visak dobrovoljno da vrate nesavesni gradjani ili sudskim putem.naplatu izvrsiti u roku 30 DANA.Kosovo referendum da se cuje misljenje gradjana takodje u roku 30 DANA.toliko mi treba da bih izasao na glasanje a verujem i velikoj vecini biraca ? Mozda gresim to je moje misljenje

  8. Ko da glasa za Lutovca? Nije u stanju da u stranci razgovora sa svojim kolegama. Izbacuje iz DS sve koji su protiv njega. Najgore je što se stiče utisak da radi ne za DS već za Djilasa.

    1. Baš tako ,l eto može prebrojati članove stranke i novo pridošle članove od kada je na čelu stranke,verovatno na prste ruke može da prebroji članove DS-a.bruka i sramota za stranku ,nekad veliki DS je otišao na đubrište istorije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.