Macura: Veoma sam zabrinuta zbog akcija Prištine, to je etničko čišćenje

  1. Macura: Veoma sam zabrinuta zbog akcija Prištine, to je etničko čišćenje

    Zabrinut je i „Zirto Talambas“ i on tvrdi da je ovo što „tzv. privremene institucije samouprave iz Prištine“ trenutno rade, „tzv. privremeno etničko čišćenje“ !

  2. Blablablabla….dosta bre vise kako vas nije sramota da stalno se prenemazete kukumaavcite, ponizno molite za pomoc one koji su priznali Kosovo, oni kao zabrinuti a Srba sve manje na Kosovu, bez prava i institucija , pa vi ste im to oduzeli, vi stvarate nesavisnu siptarsku drzavu.Preduzmite nesto ili ucutite nervirate vise narod, recite da je Kosovo izdato javno i od vlasti i od opozicije.

  3. Ništa nezkonito ne radi Priština samo sprovodi zakon na celu teritorije Kosova.Nisam čuo ni jednu reč od vaše strane ili celokupne političke elite u srbiju za ostale delove Kosova poput Ranilluk,štrpce,gračanica,prizren,dragaš itd.,gde živi srpska manjina gde več odavno nemaju takozvane srpse institucije nego samo lupate na prazno za severnu mitrovicu!Znaci ovi srbi van severa nisu baš važni za vas jel da??

  4. Stalno ponavljanje da je svaki potez Prištine etničko čišćenje neće promeniti ništa. I kad je nestalo plazma keksa na Kosovu to je bilo „etničko čiščenje“. Strategija Beograda je permanentno kukanje.

  5. Posto je Macura vrlo zabrinuta zbog desavanja na Kosovu bas me zanima sta ce da preduzme da se situacija poboljsa.Razlog pominjanja Kosova je da skrene paznju na sebe kao i mnogi koji ga pominju ali su ona i oni koji ga pominju nebitni likovi kojima ne treba poklanjati paznju jer je ne zasluzuju.

  6. Postovana gdjo.ministarko,posto toliko brinete za Srbe na Kosovu, izadjite Malo napolje sa stranackim kolegama, i odrzite bar protest protiv Maltretiranja Srba na Kosovu. Bar jedan za 12 godina. Sve sto kukate, svakodnevno, godinama je za obican narod,, Ali svet to ne vidi. Sramota je da ljudi idu u sopingmolove, a da su bez empatije za svoje sa Kosova. To ih je neko napravio takve. Nema naroda Koji bi tako jadno cutao, na svoju golgotu. Da li smo mi bas tako jadni.? Ne mislim da treba mrznja, ratovan je, Ali da se vidi da smo zivi. Bezite od ovoga, kao djavo od krsta, Ali ima neko ko pamti.

  7. G. Mscuro, preduzmi nešto konkretno, jer si vlast, nemoj samo da si zabrinuta. Od toga slaba vajda!

  8. I tu vašu zabrinutost će da reši međunarodni zajednica? Neko je, u ime Srbije, usmeno prihvatio plan i implementaciju. Jeste li dobili pozivnicu za otvaranje mosta?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.