Tatjana Macura: Izvinjavam se Vučiću što sam ga nazvala „šonjom“

Ostavite komentar


  1. Zna gazda sta radi. Kupuje preletace, a za uzvrat trazi apsolutnu i beskompromisnu podrsku. Na taj nacin sve njih prisiljava da se odreknu svog dostojanstva i pretvore se u krpe. Za nas koji to VIDIMO je mucno. Kako se oni osecaju je apsolutno nevazno, jer su na to pristali.

  2. Čim je osetila sve blagodeti novog, sveobuhvatno rasipničkog načina života, potpuno promenila ploču. Sramota. Jadni mi i naša malobrojna pametna deca. Neka nam je Bog u pomoć.

  3. Nikada nije kasno za izvinjenje ali mi smo takav narod gde nam je jezik brži od pameti.

  4. Свако уме да каже „извини“, али неки не би погазили себе,не би узели министарско место,а онда не би ни морали да кажу „извини“.

  5. Sve dok se izvinjavaš takvima nemaš nikakvu vrednost. E sada ti treba obezbeđena stolica pa se dodvoravaš. Vi ste svi bruka i sramota ove zemlje.

  6. Шта нас брига за њихов међусобни однос. Нас више интересује њихов (не)рад и ударничко мажњавање.

  7. Zasto li se izvinjavas kada nisi pogresila? Verovatno ulazis u masinu za odbranu lika i dela Oskara

  8. Daj nekome malo vlasti, pa ćeš videti kakav je, ustvari! Do juče ga je „u žaru političke borbe“ kritikovala svakakvim izrazima, polivala ga kofama g…na, a danas liže to što je ispljunula. A veliki ON se samo naslađuje. E, Nušiću, sve si to već video i napisao. Naravno, i nagrabusio zbog izrečenog,boravkom na kraju Srbije, u Ivanjici. A danas mu ta ista Ivanjica priređuje slavlje. A o ovoj spodobi koja se „navodno izvinjava“ ne vredi trošiti reči.

  9. Jos jedna jadna prodana dusa , a oskar likuje bas lepo ona neka mu se klanja i ljubi skute .

  10. Sve te uvrede su unapred dogovorene, radi pridobijanja lakovernih birača. Setite se šta su sve govorili Martinović, Jovanov, Zavetnica i drugi. A gde su sada?

  11. Sve pohvale jer to mogu samo VRHUNSKE OSOBE….sa visokim stepenom intelekta i svesti. Ko razume- shvatit ce!

  12. Da se ne lažemo,većina bi isto postupila u zamenu za blagodeti ministarskog mesta.Trpeće manje od četiri godine,napade infatilnog besa vladara,ali u zamenu,obezbediće se do kraja života.Pa zar neko stvarno misli da su ti ljudi u politici iz altruističkih pobuda?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.