Macura: Za pad bebe kroz prozor vrtića odgovoran i Ružić

Ostavite komentar


  1. Da, odgovoran je upravo resorni ministar za pad bebe kroz prozor! Sta je sa nepostojecim dozvolama za rad vrtica? Gde su institucije? Sramota i tuga

  2. Vreme je, da vec jednom u Srbiji bude kriv resorni ministar i da podnese ostavku. Tako je svuda u svetu samo kod nas nije. Strašno!

  3. Ova gospođa ni jednom rečju nije pomenula nikoga iz gradske vlasti a grad Beograd je osnivač ove predškolske ustanove i direktno odgovoran za rad.

  4. rad inspekcije? U toj crkvi se ne treba moliti. Ispektori nisu supermeni. Kakvo je društvo, takvi su političari, sudovi, institucije, inspektori i sve drugo, nažalost.

  5. Doke ide politizacija to je cudo.Kakve veze ima Ruzic,prwma kome nemam neke simpatije,sa nepaznjom osoblja koje stavlja namestaj blizu prozora?I zar u sve traba umesati politiku iako ima zaista dosta problema u ovoj oblasti umesto resenja koriste s licni obracuni.

  6. Koliko ovi „bivši ministri“ misle još da nezakonito budu na funkcijama i primaju ministarske plate?!

  7. Pa što je Ružić kriv ?Jel on radi u vrtiću ?Svaki radnik koji radi sa decom treba da zna svoj posao i da radi posao sa ljubavlju Nije Ružić postavio stolicu .Žao mi je deteta a osoblje treba malo više da vodi računa gde su deca i šta rade

  8. Kakve veze ima Ruzic sa ovim dogadjajem ,ljudi sta vam je?
    Kada majci ispadne dete kriz prozor kriva je majka, a sada vaapitacica nije kriva?

  9. Наравно да је ружић одговоран, ко би други био.

  10. Zar ministar može da bude u svakom vrtiću u svakoj skoli.Zna se valda tko je odgovoran u vrtiću.Ako je privatni vrtić onda je to vlasnik vrtića.A o vaspitači cama da se i ne govori.One su posebna priča.Sa njima imam uglavnom loša iskustva.

  11. Da sam na mestu vaspitacice,kod koje je beba ispala kroz prozor,sama bih se prijavila za pritvor…pa koja si ti vaspitacica,da je moglo tako nesto da ti se desi?!Pa,zeno,i kada se vratis iz zatvora,ne bih ti poverila ni dve ovce da cuvas…kakav,bre,Ruzic…njoj je povereno dete,a ne Ruzicu…Ruzic treba da odgovara za druge stvari…pitala bih ja njega,kako bi reagovao da je ta zena ,,cuvala njegovo dete,,…

  12. Tačno tako. Znaju da prepišu propise iz EU ali da ih se pridržavaju, teško. Nikad ne BiH dala dete u privatni vrtić, školu ili fakultet. Jasno zbog čega

  13. Sa dozvolom ili bez dozvole za rad,za pad deteta kriva je vaspitačica. Ne mešajte politiku u sve. Dobar je komentar da je ova Macura,trebala tražiti ostavku Vučića!

  14. U pitanju je DRZAVNI VRTIC!!!
    MolimVas da se gospodja Macura izvini. Dosta vise pljuvanja po privatnim vrticima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.