Maja Gojković nasledila stanove, šume, njive, voćnjake, vinograde…

Ostavite komentar


  1. Pogledati vlasnicke listove za 3 vlasnika unazad i sve ce biti jasno. Samo, nece niko da gleda, bar ne oni kojima je to posao.

  2. Siromašni i „skromni“ vadikali , kao i njihov duhovni otac od sirotinje do
    enormnog bogatstva! Ali najčešće bivše zanimanje im je konobar, auto- limar,šofer toga i toga?!!
    Bravo napredna Srbijo!

  3. Dajte Zakon da vidimo sta su politicari i poslanici i njihove porodice posedovale 23.12.1990, lada su bili prvi izbori od 1945, do 23.12.2022

  4. Ako ste već saznali, i napisali da je nasledila imovinu, trebalo je da napišete i od koga, i po kom osnovu. Inače, @lektorka, na nasledstvo se ne plaća porez. To zna svaki pojedinac koji je bar jednom platio porez po bilo kom osnovu.

  5. Ko joj iz današnje opozicije legalizuje imovinu kada se SNS/SRS i SPS/Palma/Krkobabići/Rasim vrate u fotelje opozicije jednog dana?

  6. Sta ce zena,dugo je bila u politici pa se nagomilalo,to poreklo nasledja treba ispitati jer ga je ona sama napakovala na familiju,sad samo prenosi na pravog vlasnika

  7. Kupiš na nečije ime, pa ti on pokloni. To se platí na ime poreza na poklon. Ništa strašno. Samo za kiriju mesečno zaradi više.

  8. Sposobna i vešta žena. Mesto još iz vremena kad je vladala N.Sadom i zloupotreba oko nove autobuske stanice (izgrađena a nikad proradila), da je adekvatno kažnjena, ona i dalje vlada.

  9. Ana, cemu Djilas?! Branis koga?! Sebe!? Djilas nije u vlasti – sada. A koliko na vlasti je milionera?

  10. Vladimir ti izgleda da nisi nikad ništa nasledio.Porez se i te kako plaća.Raspitaj se malo pre nego se javiš.

  11. Mislim , da je reč o pozitivnoj ličnosti. Sve joj želim najbolje u životu kao i meni .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.