Maja Gojković osudila pokušaj ulaska demonstranata u parlament

Ostavite komentar


  1. Ono. kad iz fotelja koje su vracene u skupstinu dilujes marikuanu oruzije i Kosovo pa moralises.

  2. Ne, to nisu bili demonstranti, to je bio vas saradnik Obradovic Bosko. Kome to do sada nije bilo jasno da je njegov zadatak da opstuira i ukalja energiju narodnih protesta od vesala do motorne testere, tom pamet svakako nije jaca strana. No Pasaran !

  3. Kakvo spinovanje od strane Maje Gojkovic. Cuj pokusali nasilno da udju u Skupstinu?! Niko to nije pokusao, to nije bila ni ideja. Jasno je receno da se simbolicnim kucanjem na vrata Supstine posalje poruka da ce i Skupstina biti oslobodjena kao sto je nedavno oslobodjen Rektorat. Uzasna je ova vlast. Sluzi se gebelovskim metodama i zato mi se gade kao sto mi se gade fasisti iz nacisticke Nemacke koji su i osmislili takav nacin medijske propagande. Sve lazljivi misevi koji ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je ostanak na vlasti prolazna kategorija i da je vreme da se dostojanstveno povuku odavno propusteno.

  4. Da je neko drugi rekao ovo možda bi imalo smisla ali kad to kaže Maja , to je ruganje zdravom razumu. Nazvati Srpsku skupštinu mestom dijaloga danas je smešno. Maja daje lekcije o lepom ponašanju, zakonosti i poštenju , to je urnebesna tragikomedija.

  5. Preletačica Maja Gojković ovaj objekat naziva „SKUPŠTINOM“, ovaj objekat je mesto gde se ljudima u Srbiji crtaju mete na čelu, gde se iznose mnogobrojne laži i klevete, gde se donose zakoni i uredbe onakvi kakvi odgovaraju samo SNS-u, gde se dozvoljava poslanicima SNS-a da govore govorom mržnje, da iznose razne neistine na račun drugih poslanika, a da ih ista ta Maja ne opominje, a za bilo kakvu izgovorenu reč od strane opozicije koja ne odgovara njenoj stranci pljušte kazne.Nije to SKUPŠTINA Majo !

  6. Svako normalan osuđuje ovakvo divljačko ponašanje Obradovića.Silom neće ništa postići.Bolestan čovek ,ništa mu nije sveto.

  7. Da smo uredjeno, normalno drustvo, verovatno bih i sam ovo izjavio. Ali, posto smo mi daleko od toga, ovo mu dodje kao normalna reakcija na na, ne bas normalna desavanja u zemlji. A, o vasim skupstinskim „performansama“ ne bih ovoga puta. Znamo se, vrlo dobro.

  8. I šta kaže Maja „niko nema pravo da nasilno upada u institucije“. Te institucije nisu više narodne već stranačke. Zašto napadač na Markovića nije uhapšen? Zašto institucije štite nasilnike? Možda zato jer je član SNS-a. E pa takve institucije nam ne trebaju.

  9. Ne plaši se Majo. Narod pomislio da delite organsku vutru unutra. Način na koji vodite državu i dajete izjave ukazuje na to.

  10. „Parlament je mesto dijaloga predstavnika građana Srbije“. Koliko građani mogu da vide Parlament nije mesto dijaloga već monologa i to samo jednog dela građana Srbije. I to onaj lošiji i bahatiji deo građanskih predstavnika.

  11. Ta grupa ljudi u civilu, jel su to SNS stranačka parapolicija koja štiti samo SNS zvaničnike a koju plaćaju svi građani Srbije?

    1. Pa zar to nije Narodna skupština ? Ili demonstranti nisu narod . Narod su samo one zombi-spodobe što se “spontano” okupljaju kad god Aca Picousti negde kroči ?
      Dakle , lane nas je nazvao budalama ( javno , snimljno!) , a sad više nismo narod ?
      O kako bi to bila lepa parnica u Strazburu . Samo , kad bi se kazna plaćala iz njihovih privatnih džepova ….

  12. Ne bije Boška Obradovića uzalud glas da je ljubitelj lika i dela Dimitrija Ljotića. Njegove metode političke borbe su blago rečeno antidemokratske.

  13. Boško Obradović, kao poslanik, može da uđe u parlament kad god poželi, a može i da uvede u parlament koga god povede sa sobom, a on se glupira i daje mahačici zvoncetom mogućnost da poentira.
    Kakvu god poruku želiš da pošalješ, uradi to bez divljanja. Ostavi letke ispred parlamenta, ostavi ih ispred RTSa, vodi računa o svakom koraku, ne daj nikome mogućnost da poentira zbog tvog nasilnog delovanja.

  14. Evolucija covecanstva traje vecno! Srbija nakon 500-600g ( ne znam tocno nije ni vazno) pod Turaka Samo od 1912- te do 1918 – te slovila kao samostalna drza! Nakon toga SHS Jugo u dve variacije i Sada kada narod jos nije zreo da samostalno misli!!!! To svaka politicka partije nastoji za svojih interesa !i zloupotrebiti! SHS je za Srbski narod Bozja kazna koja ima uzasnih posledica( beda nemastina primitivizam ec) racuna se da njih za sada ima negdi oko. 60% od ukupnih zitelja Sirbije?! Sta to znaci ? Saznacete pre nego sto mislite?! broj “ narodne kuhinje ce rasti ko gljive posle kise samo je pitanje dali ce biti dovoljno pasulj za srb . spec. vonjicki“!!!!! Steta za naroda Srbije ovakvu
    bedno
    zivet!!!!

  15. Pametni odoše, a ovo što osta, ovaj „Pun k’o brod uvija u crno. Mila majko šta nas snađe: i izdaja i pljačka i rasprodaja i stalne laži i stalne obmane i lažna obećanja i beda. A ja tražim, samo ako lažem, da me odmah obese na Terazijamaa…
    P.Sajdžo 2019…

  16. Ovakvo ponasanje opozicije je nedopustivo! Ni 90-tih nije bilo ovakvih ispada!

  17. Srbija je pre svega demokratska zemlja u kojoj građani neminovno imaju pravo da mirno protestuju, ali s druge strane niko nema izričito pravo da nasilno upada u državne institucije, nedolično se ponaša i pravi nedede.

  18. Srbija je pre svega demokratska zemlja u kojoj građani neminovno imaju pravo da mirno protestuju, ali s druge strane niko nema izričito pravo da nasilno upada u državne institucije, nedolično se ponaša i pravi nerede.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.