Maja Gojković: Poslanici DJB sprovode nasilje

Saša Radulović: Lažno nas optužili za fizički sukob *Marjan Rističević pokazivao fotografije na kojima je učesnicima sa neke proslave "servirana" hladna hrana na telu nage žene
Sukob poslanika Dosta je bilo i predsednice parlamenta povodom rasprave o ženama

Ostavite komentar


  1. Moje misljenje je da ovu drugaricu treba sto pre eliminisati iz politickog zivota u Srbiji. T sto ona radi u parlamentu je sprovodjenje neostaljinistickih metoda.

  2. Svakom apsolutisti institucije su smetnja. Danas ne moze u Evropi da postoji jednopartijska diktatura zato je vodja botova pribegao cezarizmu. Institucije izvrgava ruglu. Na taj nacin sam se postavlja kao ozbiljniji cinilac od institucija. U ovom slucaju on je marljiv i brizan za svoj narod, a Narodna Skupstina je gomila primitivaca.

  3. Eeeeeeee Jovane,pa ta "osoba" je po politickom prezivljavanju i nedoslednom,amoralnom,neprincipijelnom ponasanju,rame uz rame uz svog nekadasnjeg i sadasnjeg "mentora" ace "turbo-radikala" vucica !!

  4. .Ima trenutaka kada govornik ne zna za meru pa ulični doktori kažu -leglo bi mu ko budali šamar, da se otrezni, trgne iz ludila i pribere.Ima ljudi sa kojima ne vredi diskutovati jer te prevedu na jezik prostakluka i uvreda a onda te pobede na iskustvo.
    I kada već pominjemo S.Jankovića, pa birajmo ga!

  5. Gospodo iz redakcije Danas da li ste se ogrešili o sve profesionalne kodekse i norme i objektivno izveštavanje, kada u celosti prenosite izjave poslanika Rističevića i predsednice Gojkoviće, a izjavu poslanice Macure sa konferencije za štampu, gde nedvosmisleno obrazlaže razlog njene reakcije, ste izbegli da prenesete i preneli samo jedan njen delić. Sramotno izveštavanje u eri kada su informacije dostupnije i slobodnije nego ikada je nedopustivo za jedan mediji izuzetne reputacije. Iskreno se nadam da čete smoći hrabrosti da objavite ovaj komentar.

  6. Po, "pametnoj" Maji, manjina moze da provodi nasilje nad vecinom.Aferim.Nasilje vecine nad manjinjom je demokratija.Opet, aferim.

  7. Rističević i Gojkovićka su znamo ko i šta, ali fakti su ovde na njihovoj strani, ko je gledao video. DJB se enormno kafanski poneo, ne po prvi put. Očigledno im je to taktika, što je zaista razočaravajuće. Takođe mislim da to sve izvire iz Radulovića, koji je baš takav tip.

  8. Jbg, nisu oni gradjani iste provincijencije, rekao bih 😀 naprednjacima se izgleda stampaju neki recnici za napredne, pa se koriste nama nepoznatim recima

  9. Nova instrukcija savetnika njegovog veličanstva glasi: pozovite neprijatelje na kafu, počastite ih a zatim ih prijavite našoj policiji da su vam pretili pištoljem i atentatom, objavite to u našim novinama, pa da vidimo dokle ćemo imati opoziciona mišljenja u ovom društvu. Da ne preterujem, pogledajte sajt jedne južnobanatske novine. Dakle, narode, ne ćaskajte ni sa kim bez svedoka, ne konzumirajte ni sa kim kafu bez svedoka, ne družite se, ne radite ništa a da za to nemate svedoke. Novi talas naprednog nasilja tek predstoji.

  10. Ovo je samo nagoveštaj još gorih vremena koje nam slede. Neće se smiriti unapređeni šešeljoidi dok se svi ne dohvatimo za guše…

  11. Zamislite Marijana Rističevića kao poslanika u parlamentu neke normalne države,na primer Švajcarske,Nemačke i t d.E to ne može da zamisli ni najveća budala,jer je nemoguće.Takav može da bude samo u društvu polupismenih i bahatih SNS nazovi poslanika.

  12. Gledajuci istoriju ponasanja SNS u skupstini kao i ponasanje Marijan Risticevica zaista mi je tesko da poverujem u njihove optuzbe. Ovde mi je vise na delu pokusaj da se eto i nova politicka opcija stavi u isti kos i prikaze u ““dobrom““ maniru tako da foskule ““svi su isti““, ““zasto da glasam i pokusam da menjam kad je sve isto““ dobiju na snazi. Tuzno.

  13. Šta reći za ponašanje poslanika?
    Ja se ograđujem i ne gledam ih. Niti ih slušam.

  14. Eh da nam jedan Sbin iz Srbije, da bar imalo liči na Miloša Obrenovića, nebi ove palivatre koje su tamo odakle su popalile sve mostove pa nagrnule u Bg., i zauzele svu vlast u Srbiji! Pogledajte ko su i odakle su ti tzv. Srbi, počev od predsednika vlade, ministrara, poslanika, direktora državnih preduzeća, "najmilije" im opozicije Šešelja ….. koji drže, iscrpljuju i uništavaju Srbiju od 1945 pa do danas. Evo sad im i Toma šumadinac smeta. Smeta i meni jer nije prepoznao tu navalentnu "ološ", po AV, pa se njoj priključio kao izvođač njihovih radova u korist štete sopstvenog naroda i države.
    Pomenuti, neko kao recimo Miloš bi im privezao mašnice uzeo dokumenta i šutnuo preko Drine i poručio, idite tamo odakle ste došli pa srbujte do mile volje, Beograd kao i Srbija je oduvek bio grad poštovanja i saradnje sa susedima, kada je napadan uspešno se je branio od tuđina. Ovde je naseo i nije do danas uspeo da se odbrani od "svojih" koji mu još uvek prodaju ideju Jugoslovenstva dok arče supstancu Srbije! Njihovi dedovi, iako braća, nisu plaćali poreze i izgrađivali Srbiju zato potomci moraju da se vrate na dedovinu, tamo gde su njihovi preci plaćali poreze i prireze i sa svojim susedima nađu rešenja za miran suživot a ne da iz Bg., laju na svet! Jer gori od stranih zavojevača su domaći to gledamo zadnjih cca 25 godina!

  15. Maja Gojkoviš je zrela za ostavku. Njeno ponašanje van svakog pravila. Majstor je za intrige i podla podmetanja da je neprijatno gledati je šta radi. Njene podmetačine, moralna prljavština i pristrasnost ne priliče predsednik skupštine. I pored svakojakog busanja o obrazovanju bedno se ophodi prema poslanicima opozicije. Njeni tikovi ukazuju da ima problema za psihom. Iz ozbilnjih zdravstvenih razloga zajedno sa vučićem treba odmah penzionisati kao obolela lica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.