Maja Popović: Svi ratni zločinci moraju biti kažnjeni

Ostavite komentar


  1. Da vidimo kada ce se preci sa reci na dela. Kada ce se ratni zlocinci koju su ubili 3.5 hilade srba, civila, zarobljenika, djece, zena i bolesnika sto je protivno svim konvecijama na svetu poceti kaznjaviti! Jasno je da to BiH nikada nece uciniti, ostaje da vidimo hoce li se to bar u Srbiji pokrenutu kao pitanje. Jedno je sigurno dok se ti zlocini ne kazne, nema pomirenja.

  2. Ovde ce opet nase kaznjavati i koji nisu krivi nastradaju od suda, narušavaju njihov mir i stvaraju porodicama nemir.

  3. Sasvim logicno i pravedno ! Do sada znamo tko je napravio genocid i tko je agresor. Pravda je spora ali dostizna .

  4. Jedino Srbi su napadali druge, drugi su branili svoju zemlju, Vucic opet pokusava da pravi neke probleme a idioti ga slusaju

  5. Nema pomirenja nikada vise. Mirili smo se mi sa muslimanima i hrvatima, nakon svakog rata u istoriji i uvek su nas presli i ponovo klali i palili kada god im se ukazala prilika.
    Svako sebi. Tvoje necu, a svoje ti nedam

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.