Na izbornoj listi “Boris Tadić - Ajmo ljudi” za republički parlament i Martin Bežinarević iz Majdanpeka 1Martin Bežinarević:,foto: FB

Na predstojećim parlamentarnim izborima učestvovaće i lista „Boris Tadić-Ajmo ljudi“ – Socijaldemokratska stranka – Nova Stranka – 1 od 5 miliona – Tolerancija Srbije – „Ujedinjeni pokret zelenih Srbije“ – Bošnjačka građanska stranka – Stranka Crnogoraca” na kojoj se nalaze i tri kandidata za poslanike iz Borskog okruga.

Najbolje se kotira pravni tehničar iz Majdanpeka Martin Bežinarević koji je kopredsednik Pokreta “ 1 od 5 miliona” koji je 16 na izbornoj listi “Boris Radić – Ajmo ljudi”. Podsećamo da je Bežinarević i prvi na listi grupacije “Može i drugačije” koja učestvuje na lokalni izborima u Majdanpeku.

Master menadžer iz Kladova, Goran Čelikić je 98. na ovoj listi, a elektromehaničar Darko Marinović iz Negotina je 104.

Pomenimo i da su iz istočne Srbije kandidati za narodne poslanike ove koalicije i predstavnici SDS i Nove stranke iz Knjaeževca diplomirani ekonomista Slaviša Ranđelović, studentkinja Anica Radosavljević, laboratorijska tehničarka Slavejka Krstić, diplomirani pravnik Ivana Đorđević, ekonomista Žiža Ranđelović i profesor istorije Darko Petrović. Na listi je takođe polikolog Tomislav Manić iz Sokobanje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari