Šta član ProGlasa sudija Majić misli o tome da li bi trebalo izaći na izbore ili ih bojkotovati?

Ostavite komentar


  1. Stvar je jednostavna, pricam za Beograd, ko ne izadje, daje ne indirektno nego direktno glas vucicu. dakle, sudija/pisac Majic svojim neizlaskom poklanja glas sns-u.

  2. Ja glasam. Jer najgore mi je da predam utakmicu bez ikakve borbe. Od dva zla manje je 3:2 naprema 5:0.

  3. Moraće opozicija posle 2.7 da se resetuje i ponovo ujedini (oko izborne pljačke) i posluša Proglas . A onda masovni Protesti do (ne svaki dan) Jesenjeg glavnog i oduvati ih.

  4. 2 su pitanja:
    Da li je „Titanik“ udario u „Greben“
    27.12.2023. ili mnogo pre toga – pa je „Voda“ potopila Potpalublje?(na šta se Muzičari, Ugledni putnici….nisu osvrtali)
    Što se čeka da izbori prođu da se izvuče Pouka: oni koji ne izlaze će svakako potražiti svoje mesto u Spasilačkim čamcima…

  5. Ja kada se probudim, prvo pogledam ima li negde da je mišljenje izneo g. Majić. Ako jeste, onda se po tome ponašam. Ako nije, ne radim ništa. Da ne pogrešim nešto.

  6. Jeste li vi muzicari?-Jesmo.
    A, jeste?-Pa kazem, nismo.
    Jeste ili niste? – Evo, samo tetki da odnesem lek…

  7. Dobro pamtim izjavu fudbalera Uljana kad je igrao u Nemačkoj“gubimo 4:0 ja po našem digao ruke i čekam kraj. Kad ovi moji grizu li grizu.I na kraju 4:1pitaju oni mene šta je bolje. Meni isto. Ne bolje 4:1 zato svi olovke i palčeve pa na glasanje.Nismo baš svi za njih.

  8. Ovi što izlaze kažu svi na izbore i tako ćemo promeniti vlast.Ovi što ne izlaze u to ne veruju ali ne čujem šta konkretno kažu da će raditi da bi promenili izborne uslove i pobedili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.