Makron i Vučić: Predviđeno obraćanje građanima na Kalemegdanu

Ostavite komentar


    1. Francuska nekako ne spada u balkanski region, ali ako botovi tako napišu onda mora da je istina. Iz geografije . sedi jedan.

    1. Spontano će se okupiti svi botovi i naprednjaci iz cele Srbije 15 tog u ponedeljak.

      1. Ljudi, ne vjerujem sta gledam. Ovo je uzas od uzasa. Transfer blama jedan do drugog. Jos samo da klekne i pocne da place daga moli za nesto.
        Ne vjerujem!!!!!

  1. Obratiće se iz Aleje posečenih stabala, u senci trožicnog kabla buduće (2 do 3 godine) gondole? How sweet, trebjen 🙂

  2. Očekujem dolazak i mojih kolega iz Francuske. Žuti prsluci dobro nam došli !

  3. Pred Spomenikom zahvalnosti decko ce se obilato unerediti u performansu Zlatno doba.

  4. Eskurzija za nazadnjake pocinje. Ovcarski autobusi i sendvici sa zelenom salatom spremni.

  5. Gledam sinoć Suzanu Vasiljević kako najavljuje obraćanje dvojice predsednika na Kalemegdanu i već zna da će istom prisustvovati nekoliko hiljada ljudi. Znači, opet najezda spontano organizovanih botova.

    1. Naravno, sve je kod naprednjaka spontao. I autobusi i avioni i vazduplohovi i vozovi i metro, itd . . .

  6. Čemu njegov dolazak u Srbiju??? Da li će Francuska da povuče prizanje Kosova?? Da li će Francuska da ubrza otvaranje poglavlja??? Da li će Francuska da primora Tačija i Haradinaja da ukinu takse???? Naravno nista od ova tri nece Francuska uraditi. Makron nama da pomogne, on ne moze ni Francuzima u Francuskoj da pomogne,a mi docekujemo spektakularno, verovatno ce po rezimskim medijima ovo biti “jos jedna istorijska poseta i susrte predsednika vucica i predsednika francuske Makrona“. Njega se stide svi Francuzi, a mi cemo ovde, ja necu, da ga docekujemo rasirenih ruku,2 dana ce da nas hvali,i sta, nista, na sledecim izborima u Francuskoj za 2,5 godine nece ni da se kandiduje, procenat mu je trenutno na nekih 10-tak posto.

  7. Hahahahaha , vic: Ide Makarona Beogradom i uplasi se, krene da bezi,a obezbedjenje mu kaze:“ Predsednice to su komunalci“.

  8. Mnogo se izvinjavam sto necu moci ispratiti ovaj istorijski dogadjaj,jer mi je nestalo besendina.

  9. Macron je izaslanik Frau Angele Merkel,ciju poruku u duhu srpsko-
    fracuskog prijateljstva treba da prenese.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.