Zašto se Makron odlučio na nove parlamentarne izbore i kako to može da utiče na odnose Srbije i Francuske?

  1. Samo sto pre da padnu Makron i Solc pa bilo nama bolje ili gore nebitno je,zna se zasto i presednik nas voli Makrona,niko nije lud.

  2. Некада су француска и Немачка имале политичаре, који су били заиста политичари, а погле само ове садашње луде и пајаце … све је то изнедрила полудела екстремистичка левица, педер-„култура“, разне родне равноправности и остале будалаштине и замајавања…. Погле ти само ту гомилу луда, ил су изопаченици, ил су неркомани, ил су психопате ил болесници какве друге врсте…

  3. Izbori za EU Parlament ustalasali su kolonijalno jezgro država Evrope (Nemačka, Francuska,Italija, Holandija,Belgija,Austrija…) , kao „šta će biti sa Evropom ??? bez liberala“
    Liberalima na vlasti nije po volji drugačije mišljenje osim svoje.
    (Vlast je SLAST. I kako ja volim sebe, tog predivnog mene’progresivnog liberala).
    Sve što nije liberalno (po sadašnjem shvatanju) — to je „krajnje desno i desničarsko i veoma opasno“
    Sadašnji liberalizam , NITI SU SLOBODE , niti je demokratija.
    U Periferijskim zemljama drugog reda (Španija,Portugalija,Danska, Grčka,Malta… ) liberalne partije (privesci) i podčinjavaju se VOLJI JEZGRA Evrope.
    Ostale zemlje , to su zemlje TREĆEG REDA ,periferijski siromašni privesci još od 1500-te godine ).
    Jezgro kolonijalnih zemalja ima svoje prioritete, drugorazredne i trećerazredne zemlje one „treba da udovolje evropskim vrednostima — tj. ostaju samo kolonije neokolonijalizma

  4. Браво за Национално окупљање и АФД. Напокон да се Французи и Немци отрежњују од Бриселске бирократија и сервилности према Вашингтону.

  5. Ne bi bilo posledica. Koliko poznajem Marin Le Pen ona bi se zalagala za poštovanje teritorije Srbijei Kosmeta kao Pokrajine u celosti države. Loše su vam analize, mislim da bi Srbija i njen narod dobile naklon Francuske koja joj to i duguje.

  6. Нисам баш сигурна да воли Макрона, али сам сигурна да му Шолц није на срцу!

  7. test inteligencije za francuze, hoce li po 3 put da padnu na istu foru i izaberu dileu da vlada i dalje

  8. Ako će bilo koja vlast FR biti loša po našu vlast trenutno koja je,onda je to dobra vlast!Rekao sam vlast,a ne po državi Srbiji loša,da se razumemo!I da,ta vlast koja pobedi u FR,ona će podržati narod Srbije,pa čak i verovali ili biti uz Srbiju po pitanjima Kosova..zato to i nebi nikom odgovaralo,pa i ovom našem izdajniku koji vodi Srbiju.Evropa mora da pokaže jačinu i malo zauzme stav po pitanju iste,a ne da im SAD kroje sudbinu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.