Mali puč među prijateljima u Demokratskoj stranci

Ostavite komentar


  1. Kažete da njega najviše ruši to što nema medjunarodnu podršku. Da li iko može da zamisli medjunarodnu podršku bojkotu? Da je i mnogo gore stanje, oni bi pričali da se izađe ne izbore, jer je to, recimo, DEMOKRATIJA.

  2. Ne bis se to zvalo ni ‘preuzimanje’ ni ‘politicko polje’!
    Ni jedno ni drugo ne postoji. Niti je ikada postojalo.
    Ono sto gledamo je cisti privatni ‘Rijaliti’ raznoraznih privatnih debatno-politickih klubova regostrovanih kao politicke stranke.
    Nikada se oni nece baviti nicim drugim osim licnim ambicijama, profitom i svojim povredjenim egom!
    Svi bi trebalo da se ujedine u jednu stranku pod vodjstvom Djilasa i Cede, barem dok Vucic i 100 000 najvernijih radikala ne isele sve sto je preostalo u Srbiji.
    Tek onda ce imati politicki sistem kakav zasluzuju!

  3. Bojkot je jedini pravi otpor ovom zlu na vlasti. Takođe jedini način da se zainteresuje međunarodni faktor. Jerkov treba što pre vratiti Čanku jer njegovu polutiku i vodi.

  4. Joksimović je platila svoje mesto u londonu. Svi oni koji opstaju a menjaju stranke su saradnici službi. Zoran mora da sve njih otera da bi spasao ds. Lečić prvog.

  5. Sve je to katastrofa. Nije stvar u imenima. Onaj protiv ovog ili ovaj protiv onog. Dva lica istog novcica. Stvar je u opstoj kulturi. Tu prvo danas nema kulture govora. Nema pravola ponasanja. Pogledajte samo recnik Vesne Pesic koja bi po meni trebala da bude primer mladima. A gospodja se nacitala knjiga, predpostavljam. Pogledajte neke akademike. I sta onda ocekujete od mladih ? Danas se citaju telefoni. Sta to bese dobra knjiga ? TV voditeljka napise knjigu a onda se svi utrkuju da nekom objasne kako je ona veliki pisac. Pogledajte samo komentare na tekstove. Odmah se vidi ko ima kojiko godina. Normalno, kao i svuda, ima izuzetaka. Ogromna vecina je nervozna i odmah hoce sve i odmah i po bilo koju cenu a po mogucstvu da ne radi nista. To vam je kao kad otac, lopov, uci sina da ne krade a ovaj ga gleda i misli,: „Dobro bre cale koga ti zajebavas“? Ne vidim izlaz. Bar ne dok nam ne bude bolje skolstvo a samim tim i kultura.

  6. Ma kakav Djilas a tek ma kakav Ceda.
    tuzno je sta se sve desava u DS i to konstantno posle streljanja najsposobnijeg predsednika ali sujete…
    dakle ipak im nije cilj bolji zivot gradjana nego samo licna promocija

  7. Opozicija sve vreme zivi na slavi i postovanju koje je Srbija imala za Djindjica. Od tada jedini koga ste mogli da slusate je bio Tadic koji je znao da govori ali je sve upropastio. Ove danas ne mogu da slusam. Evo na primer, otidite na you tube i poslusajte kako Djilas govori Engleski. I njega neko danas proglasava vodjom opozicije. Ajte molim vas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.