Mali (SNS): Beogradski izbori najvažniji u našoj istoriji

Ostavite komentar


  1. Najzad mogu, bar jedanput, da se slozim sa Dr Malim! Ovo jesu najvazniji izbori u istoriji. Ostati podanik ili se osloboditi, to je sada pitanje…

  2. Ponovljeni lokalni izbori u Beogradu, koji još nisu zakazani, su možda „najvažniji izbori u našoj istoriji“, ocenio je danas ministar finansija Siniša Mali.

    I moja komšinica „baba Rada“ smatra da su ovi izbori od „presudnog značaja za SNS-ku“ !
    Ako izgube vlast u BG. onda su ga „ugasili načisto“ !
    Onda izgradnja metroa nece kostati „duplo skuplje“, onda „Ekspo 2027“ nece kostati 18 milijardi i td. i td. sve su to „gubitci za vladajucu garnituru“ koja nece moci da „izbegne kontrolu“ Beogradskih vlasti koja bi „imala daleko bolji uvid“ u to ko „skuplja kajmak“ !

  3. Bice punom snagom i potplacivanjem namesteni. Radice u interesu svoga dzepa, jer samo tako znaju. Narod i beogradjani nisu njihov dzep, pa ce ih ponovo preko budzeta grada, unistavati. Cemu i kome sluzi masa novca koja ce pristici za te izbore otimanjs novca u duepove, niko nece utvrđivati i nista se na voljr nece promeniti, jer i nije u funkciji naroda, vec partijskog izvlacenja novca, kako to jedino u Srbiji i nazalost i krimogeno, radi.

  4. „Mali (SNS): Beogradski izbori najvažniji u našoj istoriji..“
    – Ne u našoj istoriji nego u vašoj stranačkoj ! Jer odlučuju da li će i dalje biti s vrha organizovanog nasilja, bezakonja i lopovluka ili taj „vrh“ i ostali akteri odlazi … ko u zatvor, ko na ulicu.

  5. Ovaj Mali kao da je neki istoričar, a ne ministar.
    Uvek jedno pa jedno; k“o nikad u istoriji, pa k“o nikad u istoriji, bla bla bla…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.