Mali za RTS: Ekspo je najvažnija razvojna šansa Srbije

Ostavite komentar


  1. 30 godina ulažeš u Pink umesto u obrazovanje i eto – dođeš do ovoga.

  2. Jeste, kao što je bio „najvažnija razvojna šansa“ Azerbejdžanu i drugim koji su imali gubitke na sporednom EKSPO.
    Slažem se da je vrhuški SNS to najvažnija šansa. Malo li je 18 milijardi evra.

  3. Najvažnija razvojna šansa srbije je da ode sns bagra i da se svakom od njih oduzme pravo glasa i pravo da se učlane u neke druge stranke jer su kao promenili mišljenje

  4. Stalno se ponavlja „razvojna šansa“ a isti taj sistem kome pripada Mali uništava domaću privredu subvencijama stranim kompanijama. EXPO u Beogradu bi imao smisla kad bi postojalo nešto što proizvodimo veoma uspešno ali imamo problema sa plasmanom, a toga nažalost nema. Zato će Beogradski EXPO biti samo politička SNS predizborna galama koju će poreski obveznici Srbije debelo platiti.

  5. Експо је највећа шанса,за највећу пљачку Србије,после које можемо да кажемо да је Србија пробила дно пропадања,јер ови из СНСа су направили дупло дно.2027 биће ЗБОГОМ СРБИЈО,и нека ти је вјечна јапамјет.

  6. Ma ljudi, kako smo se samo razvili sa Beogradom na vodi, tek sa Exspom ima da se razvijemo i odosmo u tri p.m.

  7. g. Mali priznajem nisam tako strucan kao vi, ali da li moglo negde da se procita vasa ili nekog tima strucna analiza koja ce da pokaze koliko se ulaze u EKSPO a koliko u Nacionalni stadion pa se onda prikaze u odnosu na ulozeno koliko je realno da se ostvari pokrice ulozenoga. Vasa prica i prica g. Vucica kako je to velika razvojna sansa se bez ovakvih analiza ne moze videti. EXPO 2027 nije onaj veliki EXPO, citajuci o ovoj vrsti EXPO-a nisam stekao utisak da je bilo kome doneo boljitak u odnosu na ulozeno. Sto se tice Nacionalnog stadiona nadam se da nije para otisla u bunar a gledajuci neke novo otvorene stadione na jugu Srbije, troskovi ce ih pojesti pre nego sto stvarno zazive, pa se onako laicki plasim da ce Nacionalni stadion da prodje jos gore a pare odletele. Ziveli

  8. Obicna pljacka Srbije koju ne treba dozvoliti vec se svim sredstvima boriti protiv nje.

  9. Expo je jedan najobicniji sajam i nema nikakvog znacaja za gradjane Srbije.Sarena laza za narod i maska za ogromnu korupciju.

  10. Зато се наш владајући врх, бори свим снагама за његову реализацију.
    Када из празне куће, ништа не радиш,а све своје имање даш другима, пређеш да живиш на рачун кредита, шта остаје?
    Остаје крах и пропадање породице, и тако и са државом.

  11. Који су то елементи, на који начин и како ће тећи та исплативост?
    Таква анализа треба.
    Чисто бацање пара и талуђивање народа шареним причама, док људи живе по раскопаним улицама и путевима, у село а нема ни обичне продавнице, поштанске испоставе, амбуланте, школе су све али место за ђаке НЕ, као из хорор филмова, без воде за пиће итд….
    И то све из кредита, бацање пара, али то нам је то
    Нама је дошло и догорело до ноката, а државном врху је лепи, стално и сигурно опрема своју будућност.

  12. Kad je Sinisa Mali u pitanju sve je u stilu „Snila baba sto joj milo bilo“.Jednom recju prazne price kada je navedena razvojna sansa u pitanju.Prica za malu decu koju Sinisa Mali nevesto prica i u koju svako ko se bar malo razume u ekonomiju ne moze da veruje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.