Mali: Zaustavljen rast javnog duga

Ostavite komentar


  1. Da li je ovo istina ili mi se prividja? Da Mali drži nekome predavanje o finansijama, neverovatno. I to još polaznicima Škole nacionalne odbrane, nečuveno. Vojsko SRAM te bilo.

  2. Ma nemoj nam reći! Zamisli narode, stopirano dodatno zaduživanje! Kako ste to uspeli -znači li to da ste prestali da pljačkate ili sada pazite da u državi ne može više da pljačka iz SNS-a ko god stigne -nego samo vas nekolicina sa vrha? Slušajući (i čitajući) silna obećanja šta će se, tobože, sve graditi po Srbiji, koliko autoputeva, bolnica, škola, koliko će zgrada po gradovima biti renovirano, ili kako „blajhovana gospođa ministarka“ te opravke naziva, REHABILITOVANO (kao da su jadne zgrade nekoga izlemesale pa se dokazalo da nisu krive i zato rehabilitacija) pitam se odakle će doći pare za sve to ako ne iz novih zaduživanja? Ili su zaista novi izbori na pragu pa obećanja -u Srba nazvanih „luda radovanja“, ima na pretek? Ako se zna da ste se od dolaska na vlast zadužili preko 10 milijarde evra, naravno uz pitanje gde ste spiskali te pare jer se ne vidi previše „rezultata“, onda je malo verovatno da će te bez dodatnih zaduživanja bilo šta uraditi! Naravno osim objekata gde se pljačka nastavlja kao -Kalemgdanska uspinjača, BG na vodi i drugi vaši „lični projekti“ za lakše pranje para i pljačku!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.