Mali “zeleni” borci za slobodu: Da li je odbrana Radoičića Vučićev izborni adut?

Ostavite komentar


  1. Znači Dragan Popović priznaje Kosovo, jer vidim da bi on ga on isporučio „bivšim“ teroristima. Napravio je zločin na teritoriji Srbije, pa ne vidim zašto mu se u njoj ne bi i sudilo.

  2. Zar vi stvarno mislite da je Evropa naklonjena Srbiji? Pa sve da Srbija i formalno prizna Kosivo oprt bi nasli neki novi fazon da nas ne prime u Uniju.Zato dzabe navijate. KOSOVO pripada Srbiji i ne treba nikad da se prizna

  3. Колико видим, ти би Бојане Костреш, „признао реалност“ тј. признао независно Косово. Ви такви гори сте од ове Вучићеве власти.

  4. KAKAV NAROD-TAKVA VLAST. OVAKAV NAROD (NEPROSVECEN, NEPISMEN, NEINTELEGENTAN, GLUP, NEPOŠTEN, NEODGOVORAN, POLTRONSKI…) IMA OVAKVU VLAST I OPOZICIJU NE MOŽE BOLJU A GORA NE POSTOJI. SRBIJU TREBA STAVITI POD PROTEKTORAT UN BEZ PRAVA I JEDNOG GRAĐANINA SRBIJE DA VRŠI VLAST.

  5. Mali zeleni borci za slobodu. Zanimljivo izvestavanje, bukvalno PR sluzba Pristine bolje ne bi izvestavala od nekih domacih medija. Sa druge strane ocigledno, naspram ovih malih zelenih ljudi, stajali neki jahaci Rohana ili paladini pravde. Sacuvaj Boze.

  6. Neki od tih „malih zelenih“su nečija deca, očevi, braća.Samo se vi ismevajte, to više govori o vama nego o bilo kome drugom.

  7. To sto su uradili nije herojski cin…sto nije ostao da se bori nego je pobegao u Srbiju.

  8. Vučić je prodao Kosmet Šiptarima i izdao Srbiju i njene interese.
    Sada po Šešeljevim principima pokušava da zamaže oči narodu kao on je borac za interese Srbije i Kosmet. On je lažovčina i lopuža koji vara narod
    Samo glasajte za prevaranta Vučića pa nećete imati ni Kosmet ni Srbiju.

  9. Ohriski sporazum doslovce kaze da srbija nece ometati kosovo u uclanjenje u medjunarodne organizacije gospodin predsednik se saglasio

  10. Kaže ovaj „priznavanje realnosti“ Kostreš, pa ajde da ti ja otemem deo imanja, koje imaš, pa ti onda priznaj realnost toga.

  11. Неким нашим сународницима ништа није свето…,кад албанци убијају,киднапују,протерују,муче,пале наше светиње и чине разно разна зла…Тада су неми и не виде и не чују ништа,а кад неко проба да се супростави том злу онда се укључе домаћи дежурни паметњаковићи да прозивају и да нападају свим расположивим срествима људе који се боре за живот на Косову и Метохији…

  12. Ако је изборни ‘адут’,зашто су га онда ухапсили ?!

  13. Kako vas nije sramota, da ovakav naslov stavite za Srbe koji su poginuli u svojoj drzavi??? Vi gazite preko mrtvih ljudi, samo da bi se vasi nalogodavci docepali opet fotelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.