Malići: Branio bih pravo na isticanje zastave

Uostalom, kakva je to zastava? Na njoj piše jasno Autochtous. Ističe se da su Albanci autohtoni na Balkanu. Šta uma u tome kriminalno? - postavlja pitanje Škeljzen Malići
Pisac, filozof i analitičar iz Prištine za Danas o slučaju dron

Ostavite komentar


  1. Normalno tekst Gdje Snezane iz klana BKM iz kojeg bi trebali da zakljucimo da je u stvari doticni gospodin heroj i da mi treba da se stidimo sto smo protiv istcanja zastave velike albanije!!!!!
    .
    Normalno VI kao "demokratsko" glasili nemojte da objavite komentar koji je "pun mrznje".da li znate da je u Bosni pobijeno 37ooo Srba(jel to demokratski)

  2. Politika Mafija u Srbiji umesto sama da bude procesirana .koristi metode skretanja paznje I indukovanja mrznjeprema faktoru koji sluzi da pokus fustracije — ovaj metod oghovorno tvrdim razvili su psiholozi I psihijatri u sluzbi ovog rezima, koji trajeod 1990 da nebude zabune…….I ovaj rezim nece bit demontiran uskoro…. .Cilj ovog rezima je da gradjane same ubedi da nista neznaju I da nezasluzuju vecu platu of 200 eura.To postizu klasicnim ispiranjem mozga — fokus Na primarne instikte.Hrana.I Seks.hrana postaje folks kada je Nema dovoljno….I zato rezim 30 godina drzi narod u hronicnoj nestasici hrane…..da nije tako to bi se resilo za maksimum 3 godine koliko Treba da jedna vocka pocne da donosi polodove pa cak I leave kada se uzmu Maline…….Cilj je aktivirati Alarm u bazanlnim instiktima.kada se to alarm aktivirati organizamaktivira instikt samoodrzivosti I napustanja grupe.a to znaci da se gradjani tada neudruzuju vec jedni druge vide kao neprijatelje…..posledica …tenzije unutar ugrozene klase …dok politicka Mafija mirno deluje .

  3. Nevolja za NOVINARKU S. Congradin je da su joj tekstovi u Danasu nekako monotematski i predvidljivi. U narodnom slengu, tera po svome. Ono sto ne vidi je sledece: Srbija je debelo kaznjena za dogadjaja na stadionu: finansijski i sportski, kako i propisi nalazu. Zasto bi taj Albanac trebalo da ostane nekaznjen ? Zbog legitimne samoodbrane ? Novinar-advokat degradira sebe i svoju profesiju jer zloupotrebljava mit o "angazovanom novinarstvu"

  4. Taj akt sa dronom je provokacija sam po sebi. Kako bi reagovali, na primer, nasi ljudi kada bi igrali Hrvatska – Srbija u Splitu i mi odavde lansirali zastavu ondasnje Krajine? Mislim, ne biva!

  5. Neko ko se ponosi imenom "Beli listic" govori o politickoj (ne)zrelosti vise nego bilo koja kritika na prosecan angazovan intervju i novinski clanak

  6. Ta zastava je imala na sebi mapu Velike Albanije! To samo po sebi je poziv na rat.
    FSS je debelo kažnjen za događaje na stadionu, zašto osoba koja ih je inicirala ne bi bila?
    Ako se bude branio time da ima pravo da ističe zastavu, je potpuni "penal" za tužilaštvo. Zastava koja je istaknuta ima delove teritorije pripojene drugoj državi, a to se smatra kažnjivim! Istaknite u Poljskoj zastavu sa teritorijom Nemačke pre svetskih ratova, pa javite kako ste se proveli pred sudom.

  7. Pre neku dan na auto-putu kod Novog Sada zaustavljen je Albanac koji je vozio brzinom od 285km/h i jos je i kaznjen. Ocekujem reakciju Snezane Congradin jer zaista nije uredu da srpski fasististicki policajci za koje svi znamo sta su radili na Kosovu maltrtiraju autohtone Albance koji imaju upravo da voze auto kako god hoce na svojom drevnoj teritoriji koju su Srbi okupiralii. Sta je problem ako Albanac vozi 285 a dozvoljeno je 120?

  8. Ako neko zasluzuje nacionalnu penziju i veljikoaljbanski orden sa 4 ukrstena dvoglava orla sa crno-crvenom lentom za svoj doprinos veljikoaljbanskoj ideji i za propagandisanje, onda je to S.C. Svaka cast.

  9. Ovaj clanak pokazuje vrlo ogoljeno svo licemerje i provincijalnost ali i licna opterecenja tzv.gradjanske opcije i kod Albanaca i kod Srba. Veliki i vajni borci protiv srbskog nacionalizma, jeftinom demagogijom brane albanskog sovinistu i huligana koji voli da mase velikoalbanskim "zastavama".

  10. Uvek zna da nasmeje ta harmonija, medjusobno razumevanje i zajednicki pregalacki rad drugosrbijanaca i prvoalbanijanaca. Niko se ne razume bolje od domacih autosovinita i okolnih sovinista

  11. Mislim da je Gdja Snezana nastrana jer nju "pale" ovakvi "pozitivni"komentari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.