Mališić: Vučić će u parlamentu verovatno iskoristiti priliku da napravi konfuziju

Ostavite komentar


  1. Nemojte da se cudimo sto nista nece biti jasno. A sta je jasno za zadnjih sedam godina? Ni jedan ugovor koji je potpisan, ni jedna rec o pregovorima sa zvanicnicima drugih zemalja ukljucujuci i KiM. I ono malo sto se obelodani ko zna moze li se tome verovati. I sta je novo u zemlji Srbiji? Nista!!!

      1. Koridor 10 nije ništa novo, ako se pogleda utrošen novac za završetak radova (sumu vlast krije po svaku cenu), po metru izvedenih radova dobićete najskuplji put na kontinentu (a verovatno i šire). Ali ne brinite, vaši sendviči su finansirani iz drugih izvora.

      2. Dakle zbog Koridora 10 je OK to sto nista ne znamo ni o jednom dogovoru koji Vlada Srbije vodi u nase ime? Sto se svi ugovori potpisuju tajno, na stetu naroda a u korist stranih investitora? Sto predsednik drzave bez legalnog mandata pregovara o delu teritorije Srbije i Niko ne zna sta pregovara i ko ga je ovlastio. Na izbore izlazi sa sloganom Kosovo je Srbija, a onda ide u Brisel i pregovara o priznanju Kosova. Tebi je to normalno?!
        I kad smo vec kod koridora 10, isti nije napravila ova vlast. Od prethodne vlasti je zatekla kompletne projekte za gradnju, zavrsenu exproprijaciju zemljista od privatnih lica na trasi, obezbedjeno finansiranje za kompletnu trasu, sprovedene tendere i radnike na trasi autoputa. Za sve ovo je potrebno najmanje 3-4 godine da se uradi. Autoput se ne gradi od kad buldozer izadje na ulicu, nego kad geometri i inzinjeri pocnu da ga projektuju.
        Sve sto su ovo uradili jeste da puste radnike koji su vec bili tu da dovrse zapoceti posao.

  2. Ja mislim da će Vučić da se skine go.Samo tvrdim da moja izjava neće da zatalasa mase kao Vesnina

  3. Ma kakva ste vi opozicija koga vi predstavljate.Vise borite za vase licne intetese.Zasto odbijate da ucestvujete u raspravi u skupstini.Toje mesto gde treba dase cuje vase misljenhw o najvaznjijem pitanju za opsanak Srpskog naroda.U skupstini morate dase suprostavite Vucicu kojije vec digao ruke od Kosova, a ne da divljatw i brukate Srbijz na ulici.Mesto vase je u skupstini zato vas birao narod.

  4. Neće on u sledeći ponedeljak napraviti nikakvu konfuziju, iz prostog razloga što je konfuzija u vezi s Kosovom (namerno) već tolika, da ne može biti veća!
    On će samo iskoristiti sednicu Skupštine za još jedan uobičajeni beskrajan monolog, u stilu red samohvale, red patetike, red vređanja opozicije, pa opet ispočetka. Ukratko, nećemo čuti ništa posebno novo, što je još jedan razlog da opozicija ne prisustvuje toj sednici, ako joj već vređanje nije dovoljan razlog!

  5. Ajde da budemo pozitivni uprkos svemu. Ajde da sačekamo pa da vidimo. Ko zna, možda ja posle svega ipak neću imati razloga da citiram onu sentencu koja kaže: Jednom pseto (radikalsko) – uvek pseto. Budimo ljudi, a ne botovi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.