Malović: Crtaju mete na deci i šire jezivu mržnju

Ostavite komentar


      1. E pa Strance sta spinuje , ako imas decu , razmisli kako bi bilo da ti neko psuje mrtvu decu koja su pri tome hvala Bogu ziva , ali Strance u noci , ako nemas dece onda ti ovu strahotu ne mozes ni da shvatis i razumes

        1. Vidi ovu krezubu botinu. Ovakve i jos gore uvrede i to u parlamentu dobijaju predstavnici opozicije, Stefanović je razbijena glava. Nego odakle Audi 6 bratu Sinise Malog i gde je Nesina diploma?

        2. Svaki incident upucen na decu je zaista jeziv i strahotan. Ostaje jedino zagonetno sa kojim pravom se ova zena kaci na opoziciju i na Jeremica Djilasa i tako dalje i tako dalje? Ako je neki bolesnik izazvao zabrinutost svojom sumanutoscu, jednako je bolesno bez ikakvih argumenata i dokaza prozivati i optuzivati opoziciju. Ovde se evidento radi o vec orkestriranoj i horskoj kampanji. Nemojte cenzurisati, ako za Boga znate.

  1. Bas me zanima da li ce neko iz SZS da se izvine povodom ovog tvita koji je kranje bolestan.

      1. Izgleda da je tako. Ovo je tipicno njihov spin, njihov rukopis. medjutim ono sto bi trebalo da brine, jeste , sta se valja iza ovog brda ?!

  2. Браво госпођо.Имате једно позитивно бројање и приде јогурт уз сендвич.Управо сте ушли у анале мрзитеља свога народа.

  3. Опозициони политичари одговарају, само за оно, што они изговоре или ураде, то би госпођа Маловић требала да зна… Да ли то важи и за госпођу Маловић, не бих рекао…

  4. Zamena teza. Staviti ovu osobu na crnu listu naj vecih manipulatora. Proci ce i vase. Necemo vas zaboraviti.

  5. Sto bi rekla gospodja Ivkovic,ova je bas „… i spolja i iznutra“…

  6. Nasilje u društvu treba da budu kažnjivo, kao i nasilnik mora da odgovara za napade na decu, žene i bebe. Sramota da takav čovek prođe nekažnjeno.

  7. Prvo sam mislio da se ulizice uvlace Vucicu da bi mogli da kradu pare narodu ali sad vidim da je sve organizovana propaganda protiv opozicije. Nigde nisu dali dokaz da je covek koji preti povezan sa opozicijom. A i ako jedan clan SNS preti da li bi Vucic b io kriv za to? Opozicija je sarena i ima svakakvih ljudi koji su pukli zbog Vucica, nema dokaza da je covek povezan sa liderima opozicije. Koristi se jedan Tvit za hajku na opoziciju, mozda su sami stvorili i takav tvit.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.