Malović: Janković unizio instituciju

Ostavite komentar


  1. Malovićka, daj dokaze. Inače će se smatrati da si samo još jedna politikantkinja koja izriče neistine. Bez dokaza tvoje reči dodatno zagađuju društvenu sredinu, koja je već tragično zagađena neistinama koje liferuje esenesovština..

  2. Sto jes jes, ova je dobila poverenje vecine biraca. Samo glasajte vajni biraci, kad se opecete bice kasno za Jankovica.

  3. Niko nista ne moze da unizi toliko, koliko vi sami mozete da padnete na kolena i bez komande. Koliko god da urla na vas, lupa vratima, vi se i dalje divite Vucicevoj besici. Moze li nize? Izgleda da nema kraja.Verovatno dobro placa za takvu poniznost.

  4. Sasa Jankovic je "flagrantno krsio zakone i Ustav Srbije".Koje clanove zakona je krsio i koje delove Ustava?

  5. Sasa ,covek, moze pare da namlati samo ako ga ne bude mrzelo da tuzi sve ove MARGINALCE

  6. Tipicna Kim il Vucicedvska propagandna masina . Secamo se Mulosevica koji nikad nije napadao opziiciju vec je imao svoje trabante za to .Ovas sada naravno koristi em iste ljude , Vulin and comp. , em istu taktiku . Na Balkanu nista novo

  7. Ovo su ozbiljne osude i treba ih ispitati. Verovatno su laž, a onda takve kazniti. Kad ovako neko priča sve više želim da glasam za Jankovića.

  8. Svi trebaju za odgovaraju za ono sto izjave i za ono sto podrzavaju.

  9. Све су ово Шешељева деца и усвојчад. Матрица позната, ништа ново. Шта је са нама, народе божији. Погледајмо у наше новчанике, наше фрижидере, оставе ,штале, оборе фирме; коме је то боље. Вучић нас тера да живимо у виртуелном свету, ван стварности. Докле…

  10. TAKO JE VLADANKA, A VI STE GA ŠTITILI. ZNAČI SARAĐUJETE SA KRIMINALCIMA.

  11. A ti i tvoj muz ste unazadili drzavu!Odakle vam novac za nov stan i kola koja ste kupili?Do juce pas nije imao za sta da vam uhvati a danas se voze kola po 25 000-30 000 eura i kupuje stan od 150 000 eura a ziveli ste kao podstanari.Sve se zna a ti jos imas obraza da dajes bilo kakvu izjavu!Da se proveri odakle vam novac!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.