Manjinska inicijativa: Romski glasovi ponovo zloupotrebljeni na izborima za mesne zajednice

Ostavite komentar


  1. koliko su nazadnjaci krivi za to, toliko su i sami romi krivi! zasto dopustaju da se manipulise sa njima?! mozda zato sto im tako odgovara, mozda jer ne mogu da misle svojom glavom?! stalno to potenciranje u pogledu roma, da su drugi krivi a oni nikada, ne ide to tako!

  2. koliko su nazadnjaci krivi za to, toliko su i sami romi krivi! zasto dopustaju da se manipulise sa njima?! mozda zato sto im tako odgovara, mozda jer ne misle svojom glavom?! stalno to potenciranje u pogledu roma, da su drugi krivi a oni nikada, ne ide to tako!

Ostavite komentar


Politika

Niška opozicija nastavlja sa legalnim potezima: Pravne otkrivaju, a glavni politički – još kriju 10

Niška opozicija nastavlja sa legalnim potezima: Pravne otkrivaju, a glavni politički – još kriju

I posle odluke Višeg suda da odbaci sve njihove žalbe, niška opozicija nastavlja da vuče samo legalne poteze. Doktor Milić tvrdi da ne vidi šta bi se eventualnim demonstracijama dobilo. Najavljuje zato postupak protiv sudija Višeg suda, krivične prijave protiv predsednice GIK-a. I dok pravne poteze otkrivaju, onaj glavni politički - da li će prihvatiti mandate u gradskoj Skupštini, opozicija i dalje krije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.