Manojlović: Kreni- promeni neće učestvovati u raspravi o budžetu Beograda

Ostavite komentar


  1. I dalje ne shvatam zasto niste u Skupstini Beograda… Zasto nastavljate da pricate na ulici? Ljudi su glasali za vas…

  2. Što ste, Manojloviću, uopšte izlazili na izbore? Zar vi nemate ništa suvislo da kažete u Skupštini grada na predlog budžeta, nego se zamajavate po ulici i vršite inspekciju Bulevara patrijarha Pavla. Znate li koliko nezavršenih i nedirnutih ulica ima u ovom gradu?! Idite bre u Skupštinu i recite im sve u načelu i pojedinačno. Zašto smo vas birali!

  3. Iz nejasnih razloga cenzura komentara. Pa da ponovim: bravo Savo! Usvaja se novi lopovluk. Grad se raspada, gradjani placaju puno toga a nemaju nista. Rupe, djubre, izlivanja, sve zapusteno.. Gradski prevoz katastrofa. Novac odlazi na plate sili partijskih uposlenika i Bgd na vodi. Dodatno se imovina grada i gradjane rasprodaje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.