Manojlović: Komentari me ne dotiču, niti mi imponuju, samo osećam ponos zbog blokada

Tviter profil direktora kampanje organizacije Kreni – promeni preplavile poruke podrške, ali i nemali broj onih koji mu nešto zameraju

Ostavite komentar


  1. Bravo, gospodine Manojloviću, za stav i odgovor na ove komentare! Ostanite dosledni da imamo na koga da se ugledamo.

  2. Od početka sam vas podržavao, šireći saznanja o delovanju i akcijama Kreni-Promeni i materijalno, ali izgubili (o) ste moje poverenje, ne toliko ne učešćem na blokadi, koliko pokušajem da prigrabite deo glasaćkog tela i na taj način umanjili rezultate opozicije na predstojećim izborima. Mislim da su vas precenili videći u vama „čistotu“ i neiskvarenost, ali verujem da greše. U Vama Savo vidim veliku konfuziju. Jednostavno neznate šta vas je snašlo i šta vam je činiti i iz tih razloga vučete pogrešne poteze.

  3. Covek lepo rece da onaj koji se nije kandidovao ne moze ni da pobedi , a komentator koji se potpisa kao Močo kaze da Manojlovic zeli da prigrabi deo glasackog tela ! Pa mi nije jasno ko je ovde lud , a ko blesav ?

  4. Da li je moguće od „Parkića Valjevska“ stići do „Parka Srbija“, saznaćemo samo ako pokušamo i probamo ….i ostanemo dosledni. Ako doslednost gospodina Manojlovića nekome smeta, bilo bi korektno da ga bar ne sapliće i ne sabotira.Ne kreni – Ne promeni nije baš neka opcija…

  5. Bravo mladiću! Vreme je da počneš da držiš političke časove metuzalemima, koji za sebe tvrde da su najbolji u istoriji srpske politike, ikada. Što bi im Sloba odgovorio: „Malo morgen“!

  6. Savo je pozitivan lik. Mlad a mudar. Ne obaziri se na lose komentate. Ljudi su to.Cuvaj energiju. Potreban si.

  7. Ne razumem , zašto neki koji imaju pozitivno mišljenje o ovom mladiću , žele da ga uguraju u politiku među najgori ološ koji može postojati ? Ja bih nagovarao one o kojima imam loše mišljenje da drži političke govore i da se kandiduje za političke funkcije jer smatram da im je tu mesto . A ne ljude poput gosim Manojlovića . Nek svako pođe od sebe i razmisli da li bi voleo da vidi svoje dete u društvu ovih naših lažova i prevaranata od kojih ne možeš čestito ni novine pročitati ? Samo vidiš njihove odvratne njuške na fotografijama .

  8. Sva podrska za g-dina Manojlovića, hvala sto nas je pozvao da svi zajedno izadjemo na proteste i hvala svima koji su se odazvali na taj poziv.

  9. Savo sjajno si krenuo. Samo tako nastavi da gradis svoj imidz, ti si neophodan sastojak koji fali udruzenoj opoziciji. Zelim vam da na kraju pobedite zajedno ovu vlast koja je ugrozila pre svega mentalno stanje naroda, a posle pobede neka narod odluci ko ce od vas da vodi drzavu. Ne moze se razdvojiti ekologija i politika, jer losa politika donosi losu ekologiju. Samo mentalno zdrava nacija moze da razmislja o ekologiji, a ona u kojoj deca bogatih gaze drugu decu nekaznjeno i gde se gleda farma gde prostitutke imaju glavne uloge, to treba oterati makar motkama.

  10. Ma, Savo je dečko koji obećava… videla sam to pre 2 godine u Va, na protestima podrške Aleks. Obradoviću. I nisam se prevarila.

  11. A, znaci, vi ste taj za koga dosad culi nismo!
    Interesantan mi je naziv Direktor kampanje 🙂
    Mozda bude Direktor drzave, jednog dana?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.