Manojlović: Ostajemo u izbornoj trci, naša lista oborena fantomskim potpisima

Ostavite komentar


  1. Хоће Саво да нас убеди како је он неки опозициони месија ког сви саплићу ,а уствари је обичан хохштаплер каквих смо се нагледали годинама уназад-

  2. Smatram da postoje različite procene.. i ne treba odmah ići napadenje neistomišljenika…Savo ovde ne ističe uslove izbora…A opet sa ovima na vlasti nikad ne znaš na šta su sve spremni!! Tako da je to vrlo diskutabilno!! Meni bi bilo zanimljivo i pokazno bilo šta bi oi radili kada bi uzeli vlast!! Da l bi tada razjurili sve direktore, funkciner ove vlasti.. Da ne bude ono kada su radili za one mogu i za nas.. Jer ovo što su radili je im kriminalno, em nemoralno…A ne glasamo da se to ponavlja.. Istovremeno bi trebalo razjuriti sve zaposlen po osnovu partijske pripadnosti..Ispraviti silne nepravde, kao i Sistematizacije koje su pravljene da se da neka formalna osnova….Te male nepravde, gde su neki napredovali na osnovu nepotrebnih znanja, ili takozvanih znanja, a neki su preskočeni i ako oni i samo oni rade poslove.. E to treba razbiti, i vratiti se poslovnom moralu .. I pokazati svima šta je pravičnost..

  3. Најгоре што ми је АВ урадио је да су ми Ђики и Вук постали прихватљиви за мој глас. Млади писмоноша пОЗДЕРАЦ се сам већ исписао, а Риђи је практично изгеда исто урадио.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.