Manojlović: Potpuna blokada izbornog procesa ako se sve liste ne proglase do petka

Ostavite komentar


  1. Kako god odlučili izbori su tako “organizovani” da ih niko sem aktuelne vlasti ne može dobiti. Biće Savo po onoj:”džaba smo krečili”

  2. Да смо онај народ који смо некад били,већ би на улицама Београда и већих градова било,бар 300 хиљада људи и не би мрднули са улице док се зло не склони.Али у Србији је зло пустило корење,и као вирус заразило велики део народа,а остали у страху од одмазде упали у летаргију,и понашају се као мишеви.

  3. Drago mi je da je snaga uma .. još“ostala“ kod penzionera.
    Da…Ulica rešava Izbore I neopozivu ostavku predsednika Srbije.

  4. Priznaj katastrofalnu grešku, povuci se iz izbora, povedi aktivan bojkot i otpor.
    Sve ostalo je podrška režimu

  5. Kandidati samo sa opštine ne godinu već deceniju. Ima ljudi koji žive na toj teritoriji. Sta ce nam juce prijavljeni kako ih sramota nije da se kandiduju.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 8

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.