Manojlović: Spremni naredni koraci, od vlasti zavisi koliko ćemo daleko ići

Ostavite komentar


  1. Sve je montirano:potpisi,dokumenta,protesti{najocigledniji je onaj sa reziranim napadom}.Protest,zakazan za cetvrtak,bice uspesan ako Savo ,na celu kolone,bude nosio ikonu Svetog Jovana.Narod ce biti dirnut.

  2. Vi niste svesni da ste doveli „na rub“ živaca ogroman deo glasača SNS, koje Vučić jedva obuzdava kako vam ne bi odgovorili istom merom na ulici. Kako god, i koliko vi njega kritikovali, on se pokazao mnogo odgovornijim od ovih partijskih ekologa, dovodeći time u pitanje koherentnost sopstvenog glasačkog tela što su mu poručili i na referendumu. Onomad vas gledam kako odgurujete čoveka koji vam se protivi mirno, i bez nasilja, misleći da posedujete moć i snagu. Niko ovde ne priželjkuje nasilje osim, izgleda, vas, ali se bojim da ćete se, na kraju, suočiti sa ogromnim izlivom gneva koji ste izazvali kod ljudi suprotnog mišljenja od vašeg. A onda nemojte kukati kako ste podvrgnuti nasilju, jer ste se upravo vi latili tog „mača“, jer tada ni Vučić više neće moći da vam pomogne.

  3. Savo, samo pametno i odlučno! Konačno neko ko je racionalan, realan i taktičan! Korak po korak do rezultata.

  4. Ne moraš daleko da ideš, ako zaista želiš čist vazduh, vodu i zemlju, samo do američke ambasade, i pitaš ih za osiromašeni uranijum.

  5. Zašto pojedincima smeta Savo Manojlović?
    Zaista ne razumem protivnike deportacije Rio Tinta.Neka kažu neki valjan razlog-protiv.
    Mogu polako da se informišu o delanju Rio Tinta .Jednom rečju BAGRA!

  6. Cuta je pravi borac za spas zivotne sredine,pre svega za vodu,koja ima vrednost sunca,ili je odmah pored sunca,ostro je protiv Rio Tinta.ako je Savo Manojlovic borac za iste vrednosti,zasto nije sa Ekoloskim pokretom,rame uz rame sa Cutom.Ocigledno je u dogovoru sa rezimom.Pojavio se odjednom na sceni,niotkuda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.