Manter: Pompeo uputio poruke podrške Beogradu

Bivši američki ambasador za Danas o rezultatima sastanka sa državnim sekretarom SAD

Ostavite komentar


  1. Kao sto se i moglo ocekivati, posle ovog susreta Vucica sa Pompeom ocekuje se invazija pro-velikoalbanskih lobista, ostataka Klinton administracije koji ce sada da spinuju do besvesti… Juce Dzozef, danas Manter, prekosutra Server, pa Vilijams a na kraju uigrana ekipica Snezana Congradin & Malici/Biserko/Beslin/Korac/David.

  2. Kada bi Srbija zauvek resila sve sporove, pre svega sa Hrvatskom, pa sa CG i BiH i uz veoma dobre odnose.sa Severnom Makedonijom, Kosmetsko pitanje bi bilo najmanji problem.
    Sve ex YU republike su huskale i buskale kosovske Albance ne bi li rasturanjem Srbije rasturile Jugu. Sve su one ostvarile svoju nezavisnost a KiM je ostalo talac medjunarodnog prava i neuspelih pregovora.
    Sada, po principu da komsijska krava crkne, pre svih Hrvatska, BiH federacija i CG, namerno stvaraju konflikte i ne resavaju ih, ne bi li sprecili ulazak Srbije u EU. Kameron Manter kao gradjanin Rijeke, mogao bi mnogo doprineti u relaksiranju hrvatsko-srpskih odnosa.

  3. Kakvi smo to ljudi? Pričamo o teritoriji, priznanju, potpisu, normalizaciji, ko će da dobije koji poen, da li je ponižen ili uvažen ovaj ili onaj pregovarač, a niko ne pominje progonjene mučenike na KiM. Srbi koji trenutno nisu ugroženi kažu „ma daj da to konačno rešimo, makar dali još jedan deo teritorije, pa će skočiti plate i da budemo mirni“, a ne razmišljaju da će uz ovakvo gazdovanje Srbijom na red doći i njihova okućnica. Svaku dušu koju „predamo“ ustvari dajemo u vlast ljudi koji rade sa drogom i ljudskim organima. Pre svega tražiti povratak prognanih na njihova imanja na KiM, podizanje porušenih kuća, grobalja i crkava, istragu zločina i kažnjavanje počinioca, i barem 2-3 godine života u kome povratnike na KiM niko neće mrko pogledati, a kamo li napasti. Posle toga, možemo da pričamo i da se dogovaramo.

  4. Gospodine Manter Vi i vaša zemlja je instalirala ovu vlast koja će konačno doći glave Srbiji. Sve pare koje SAD daje preko raznih kanala da jedan čovek potpiše da se odriče Kosova ništa ne vrede jer nema demokratije u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.