Mantra o „žutim lopovima“ i poštenom predsedniku

Zašto tabloide i vlast interesuje gde letuju lideri opozicije

Ostavite komentar


  1. Ništa čudno, lopov uvek viče „drž’te lopova“, samo to beslovesni puk ne može da shvati, već stvari prima zdravo za gotovo. I dogod o vlasti bude odlučivala jedna marginalna društvena grupacija, dotle će biti tako, a Srbija će tonuti u korupciji i masovnom siromaštvu do ko zna kolikih dubina.

    1. “ I dogod o vlasti bude odlučivala jedna marginalna društvena grupacija“[ ,apsolutno ste u pravu. Samo navedite alternativu.

      1. Економски покрет око Бранка Драгаша, само, он ни под разно, нема приступ медијима. И једни и други га се плаше као ђаво од крста. Народу би многе ствари биле јасније да он пар дана има приступ великим електронским медијима. Затим ту је господин Зец, Комазец… сви су они забрањени. Чак и због притисака споља…

      2. Meni jedina prava i ozbiljna alternativa predstavlja PSG i Sasa Jankovic. Ovi ostali iz opozicije imaju nameru po svojim iskazima da vladaju na istom principu kao sada vucic i sns.

  2. Nažalost , izgleda da će proći i celih 10 godina dok narod shvati da se sva vladavina naprednih radikala svodi na propagandu i laži , još od onog famoznog džaka sa glasačkim listićima , pa do današnjih dana, sve laži do laži .

  3. Hocemo ravnopravno opoziciju na tv kanalima a ne samo da slusamo klevete iz vlasti!!!!

  4. Ja sam obican gradjanin koji ne pripada ni jednoj stranci. Ali ovde u Srbiji rava istona je sledeca. Ratni profiteri I pljackasi su od 1991 do 2000 godine uveli Srbiju u tragediju. SPS I SRS zajedno sa zapadom su zgazili nas gradjane. Od 2000 do 2012 godine I pljackaju nemilice s tim sto bespravno otimaju I prisvajaju drzavnu nepopisanu imovinu. Od 2012 pa do sada dolaze staro-novi pljackasi koji potpuno urusavaju ekonomski I pravno drzavu srbiju. Kada ih pogledate jedni drugima vade oci zbog jos imovine drzavne koja je ostala da je potimaju. NOormalno sve to im pomaxe zapad I zatvara oci dog srpske sluge ne potpiziu samostalnost Kosova.Jadnici I nesredtnici pidavice se u svojoj sopstvenoj bahatostibi lopovluku. Ne shvataju da mi gradjani sve znamo ko je koliko I sta opljackao. I ne budi narode u zabludi u toj pljacki svi su sajedno, grle se I ljube, tapsu jedni druge po ramenu. I ponovo zamena teza u vezi ko gde letuje, pa onivimaju na svojim racunima po raznim ostrvima milijarde, nekretnine po svetu, a ovde otmu imovinu pa kobajagi dovode strane investitore. Ha,ha haaaaaaaa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.