Marija Obradović: Davenport izlazi iz svojih okvira

Ostavite komentar


  1. Treba reci – izlazi iz okvira svojih ovlascenja ili svoje funkcije ili radnog mesta. Ne moze se lako izaci "iz svojih okvira" jer je to nesto drugo i privatna stvar, a i ne zanima nas. Sto se tice sustine, nije sasvim pogresila, ali i novinari stalno nesto zapitkuju diplomate, koji su obicni cinovnici i nemaju nikakvu moc

  2. Valjda – iz "okvira svojih nadležnosti" . Nije ovaj gospodin slika pa da ima SVOJ okvir.

  3. Jao Megatrend kadar koji ne ume ni da se izrazava na maternjem jeziku, sramota. Ona za semantiku nije cula. NapreDNO!

  4. O zivotu svih nas odlucuju sasvim nekompetentne licnosti.Ova gospodja se bavila 10 godina samo citanjem vesti na jednoj (kraljevackoj) marginalnoj televiziji.Pored toga bila je ozbiljnoi posvecena svom sminkanju.
    Danas ona predsedava nekim skupstinskim odborom?!
    To je strahota.Pitam se da li penzioneri koji glasaju za ove prevarante vole ili mrze svoju decu i unuke kada glasaju za ovu posast!!!
    ojas majka(80godina) u tajnosti glasa za nove radikale.Dao sam sebi zadatak ili da je onemogucim u tome ili da zajedno sa njom odem iza paravana na glasanju i izvrsim jasan pritisak.Razmislite i vi o tome inace nam deca nece nikada oprostiti!

  5. Valjda je za komentare o radu Davenporta zadužena Jadranka Joksimović a ova mu dođe kao dežurni potparol Vučića da kaže ono što naviknut u debati sa opozicijom jednom Davenportu ili Hanu ne sme da kaže. I još. Posle će biti "Faktor inostranosti" nas koči u otvaranju poglavlja – kakve crne inostranosti i ovi njegovi su mu sasvim dovoljni.
    "Radikali su za opoziciju gospoda" – biser nad biserima. Sramota! Pa to je gore od onog pokliča socijalista da je Milošević mirotvorac.

  6. Tako je sve pocelo DEVEDESETIH godina proslog veka. SPS i SRS politicari su "poducavali" predstavnike mocnih drzava, nisu hteli sa ambasadorom Amerike da razgovaraju /Milosevic/ i tako je Srbija stigla do bombardovanja. Nisu ginula deca politicara, vlastodrscima se nista nije promenilo u zivotu /naprotiv, neki su od drzave i stanove dobili/, nisu osiromasili, nisu morali da pobegnu u "beli svet"…naivni narod Srbije. Aleksndar Vucic, Ivica Dacic, Marija Obradovic…samo se vi prvite pametni i "poducavajte" ambasadore, sve ce to narod platiti.

  7. Objasni komesarka partije gde je mesto Ovom britancu. Samo koliko je to dobro za Srbiju znaćemo uskoro zahvaljujući njoj.

  8. Devenport je dobio vajld kartu , ide iz Srbije, prekardašio je bavljenjem lokalnom politikom i mešanjem u naše unutrašnje stvari, napolje sa njim i američkims Skotom, nisu oni diplomate već špijuni i podrivači Srbije.

  9. Skot i Devenport su prekršili domaćinske zakone mešajući s e u dnevno političke priike u Srbiji,to je znak da treba da idu iz Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.