Marija Obradović ministarka odbrane?

Dijana Vukomanović za Danas o mogućem imenovanju na funkciju ministarke prosvete - medijski spin

Ostavite komentar


  1. E, ona bi nas, beli, odbranila? Pitanje je samo, ko će nas braniti od nje i Vučića od Čipuljice?

  2. Kapiram da manje moze da pojede od Vladimira DJukanovica i da ce, ko velim, njeni troskovi reprezentacije biti manje od tog kvazinovinara i ljubitelja Donjecke Narodne Republike i Luganske Narodne Republike. To je korisno. A kompetencije? Pa, mislim da je doticna kompetentna za taj posao koliko i doticni sto je za nuklearni program Kine.

  3. sponzoruša sa Kraljevačke TV…došla ovde u Beograd da pravi karijeru.Provincijaks alapača i rospija, koja nema pojma ni o čemu…osim da brani Overlorda u Skupštini besomučno se svađajući sa opozicijom(pa čak i to radi na primitivan i komičan način)

  4. Kada naprednjačko-komunjarski kartel Vučić-Dačić kaže za nekoga da nema "dozu širine i tolerancije u odnosu na ukupan politički ambijent da bi mogao da uđe u sastav nove vlade" to se odnosi moralno-finansijske karakteristike osobe. Moralno=mora, nemoralno=ne mora

  5. Srpskog Dučea Vučića je odbilo toliko pristojnih ljudi za ministarska mesta da sada mora da radi sa otpadom… Za ministra prosvete uopšte nema rešenje, jer niko ozbiljan i pristojan neće sa njim. Može da dovede nekog primitivca sa planine, srednjoškolskog nastavnika ili poltrona penzionera. Vrhunskog naučnika nikako, jer nema tog vrhunskog naučnika koji bi ušao u njegovu "vladu". I tako će sprovoditi teror nad ovim društvom, užasne zloupotrebe i maltretiranje grašana, do konačnog silaska sa vlasti u plamenu. Kao Neron…

  6. Lepo što voditeljka želi biti ministarka odbrane. Samo da dopuni soju biografiju sa formalnim obrazovanjem. Verovatno Sega-Mega. Vulin je sa druge strane lojalniji, ali gle čuda – svojevremeno oslobođen služenja vojnog roka. Zanima me baš koja je bila dijagnoza….

  7. Ne kazem , lepo je citala vesti na lokalnoj kraljevackoj televiziji, ali nalazim da ima bolje kvalifikacije za kafe kuvaricu u ministarstvu odbrane nego za ministarku.
    .Ok, fotogenicna je i ostavlja utisak elokventne osobe, posebno kada ne izgovara svoj tekst, a to je za gospodara izgleda dovoljno.Mislim da ce ona svakako umeti da slusa i postigne mnogo na urusavanju vojske, a to je valjda i krajnji cilj.

  8. Brzo je napredovala od visegodisnje spikerke na jednoj od propalih kraljevackih televizija.
    To jasno govori o nedostatku kadrova u sns-u.Svakako bi za njih bilo najbolje kada bi Aca mogao da preuzme bar 10-11 ministarskih fotelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.