Marija Obradović: Ružić je "polupismeni secikesa"

Uskoro o odnosu SPS i SNS

Ostavite komentar


  1. Negde sam pročitao pre neki dan, posle izjave premijera da neće biti parlamentarnih izbora ukoliko bude stabilne većine. Na osnovu toga, ne znam tačno ko je rekao, se očekuje medijski konflikt SNS-a i SPS-a na osnovu koga će "Vođa" da raspiše parlamentarne izbore. Zavalite se u svoje fotelje, uključite TV i uživajte.

  2. Dacicu bi bilo bolje da Ruzica ucutka i da mu skrene paznju da je prevrsio svaku meru.Vucic radi svoj posao temeljno ,odgovorno i vredno ,dok se Ruzic sa ovim vrlinama ne moze pohvaliti.

  3. Cek..cek..jel taj Ruzic bio ministar u vladi za EU integracije i ujedno podpredsednik SPS a….koalicionog partnera Vucicu…znaci Vucic je po ovoj spikerki TV Kraljeva u koaliciji sa secikesama..nikogovicima…auuuuu….proslo 12 odavno…na izbore i smenivanje ove bratije pod odma…

  4. kakva mlada naivna debitantkinja. ruzic je gospodin, za razliku od velike vecina ostalih politicara.

  5. Kad smo već kod polupismenih spsovaca, bolje da ste govorili o Tonćevu-automehaničaru, sada Državnom sekretaru u MIP-u.. Ružić je jedan simpatičan, benovolemtan zabavljač: Ne treba trošiti teško oružje na njega.

  6. A da se gospođa malo osvrne oko sebe u SNS-u, nešto mi ne liči da oko nje sve blistaju visokoumni intelektualci, oni sa plagiranim i kupljenim diplimama.

  7. Secikesa i sve prethodne SOC I KESE su sve tuđe pokrali, požderali , protraćili, podelili i sebe nagradili. Sada nema više ništa tuđe da se krade, deli i kroz crevce tera. Sada mora da se vraća kapitalistima ono što je podeljeno sirotinji i lumpenproletarijatu. Gorka istina je da je u Zemlji ostalo samo : gladnih penzionera, alavih političara i obesnih đaka. Nema više ko i sa čim da rmbači i na grbači nosi sve koje …

  8. Pitao bih ovu gospodju sa "bogatim politickim iskustvom" (citanje vesti na jednoj od kraljevackih lokalnih televizija) , na ovako visokom mestu u stranci, zasto onda dele vlast sa secikesama?
    Ne sumnjam da ovu drzavu vode politicke hilje i moralni misevi, ali novi zvuk u tom zivotu svakako su dali Aca i Toma.Prvi svojim ulicarskim jezikom i zlim mislima koje upucuje politickim neistomisljenicima, a drugi svojim neverovatnim primitivizmom!

  9. Ružić je polupismen…
    hm, možda bismo se jednom mogli složiti i sa četvrtpismenom Marijom Obradović.

  10. Ovo je Dačiću poslednja šansa, ako sada ne uredi stanje u SPS-u, nema ni vlasti. Pa i dosta je bilo šlepanja preko tuđe grbače.

  11. Svi su danas mnogo "jaki" da ruše Vučića, samo što iza Vučića stoji narod, a iza njih ne znam ni sam ko!

  12. Trikovi kojima se Ruzic sluzi su providni,a on je politicar koji polako postaje proslost na politickoj sceni Srbije!

  13. Ovi iz SNS imaju neverovatno pogan vokabular da je to nečuveno, što je najgore dok vredjaju sve oko sebe oni predstavljaju i izvršnu vlast pa tako za Jeremića kažu da je lažov za Ružića da je secikesa…prosto su nekulturni za nevericu.

  14. To volim da procitam ! Poceo je "rat" medju "komuno-nacosko-udbaskim elitama" !! Samo se ofirajte,da konacno i "vasi" polupismeni glasaci (u)vide ko ste i sta ste !!!!

  15. Kada se ovako "pristojno" razgovara sa PARTNERIMA, onda je jasno zasto u Srbiji preovladava DIVLJASTVO. E, pa gospodo, kada vladaju SILEDZIJE, Drzava se raspada u nasilju.

  16. Nekako se puno pridodaje medijske paznje toj personi Ruzicu koji nikada ne kaze nesto korisno i pametno, nego samo natuca i ogovara.

  17. za tvoju informaciju Ruzic je-Дипломирао на Факултету политичких наука, смер за међународне односе, где је у периоду од 1996. до 1999. године на Факултету политичких наука обављао функцију продекана студента

  18. Koji smarač ovaj Ružić. Nema ga, nema, pa se odjednom pojavi ko naručen kad je potrebno uneti neku pometnju.

  19. polupismena ženturača, spikerka sa TV Kraljevo…došla u Beograd da pravi karijeru vređajući i pljujući sve političke protivnike SNS-a.Provincijalka koja je umislila da zaslužuje mnogo više nego što je imala u Kraljevu…pa se otisnula put Beograda i SNS-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.