„Psihijatrijski slučaj vas bije 2:1“: Vučić o izjavi Marinike Tepić da bi trebalo da bude podvrgnut lekarskom tretmanu

Ostavite komentar


  1. Nesto ne vidim Patrijarha i ostale iz Crkve da dodju u posetu strajkacima gladju? Kad je Toma strajkovao, pola Sinoda mu dolazilo u posetu. Odneli mu i uskrsnje jaje.

  2. A sto ne bi seo sa nekim na TV duel i pokusao da pobedi a ne samo sa zamisljenim protivnicima

  3. Ne ponavljaju se izbori u Beogradu zbog nedostatka većine već treba da se ponište zbog krađe i manipulacije pridošlim glasačima. Izbori neće biti 2027. već za godinu dana jer narod neće prihvatiti krađu ni na parlamentarnim izborima.

  4. Zbog ovakve izjave predsednika, veoma je moguće dobiti ponovo sankcije i čak i bombardovanje!

  5. Koliko vidim smeta vam istina pa ne objavljujete komentare nacionalnih manjina!To je odraz Vase demokratije i ostrascenosti!

  6. On se ponaša onako, kako ljudi vole, na žalost. Da smo mi bolji, i državni službenici bi morali bolje.

  7. Kako mi se čini autokrato ti i brnabićka ćete biti persona non grata u zemljama evropske unije

  8. Kasnite dragi moji iz opozicije,morate da shvatite da sa druge strane nije Tadić pa da popusti!Tamo je najveći psihopata u istoriji!

  9. Prebodobni Toma se pričestio posle dva dana i završio „štrajk glađu“. Odglumio je najbolje što je umeo. Vođa upoređuje neuporedivo. Ono je bila dogovorena farsa. Pri tom, sci su ga molili da odustane. Samo znate da se ponašate bahato i ignorišete činjenice.

  10. Svaki komentar protiv Vucica kriju svi tabloidi B92 i Politka. Ako ste i vi usli u tu grupu onda laku noc istino i inform,isanje u Srbiji !

  11. „A zamislite tek kolika bi razlika bila na izborima da ne mora da me pregleda neuropsihijatar? Psihijatrijski slučaj vas bije 2:1“ malo ste kontradiktorni tako da se ne razume da li jeste ili niste? Lepo je sto vas brine samo to da li ce studenti da plate voznu kartu, napredno nema sta. A sve drugo je savrseno kako rekoste ekonomski tigar i zlatno doba, a stalno mi je G-din. Nusic u glavi i njegova „Vlast“ kada objasnjavaju sto si vise sve manje vidis dole pa kada si jako visoko dole ne vidis nista samo neka magla. Napredno. Ziveli

  12. Psihijatrijski slucaj sad moze da bije sebe u glavu i da polupa one flase iz podruma u jajincima.

  13. Bas me interesuje kada je doticni AV kupio kartu za bilo koji prevoz. Voza se 30 gidina, ali ne gradskim prevozom na ledja gradjana.

  14. Kakvo zlo od čovjeka. Nije on kriv. Kriva je ona većina koja se lako kupi za neki mali dinar. Ispaštamo mi kojima je potkupljivost strana i koji gledamo danje od naredne godine. Ipak se nadam da mu kraj mora doći.

  15. Sad mogu samo da mu pljunu pod prozor.
    Kako su vodili kampanju, još su dobro i prošli.

  16. Srbiju vodi ludak koji vise uopste nema orjentaciju ni ko je, ni gde se nalazi. Vucic zivi filmu u konme je on super junak spasitelj S bije. Sve ce nas unistiti njegovo ludilo

  17. Da psihijatrijski slučaj nas bije, psihijatrujski slučajevi biju i po osnovnim školama i mestima ove jadne zemlje.

  18. On je toliko duboko zabrazdio da sa vlasti mirnim putem na izborima sigurno neće otići.

  19. Оно што је опозиција презентовала у предизборној кампањи мени је било више неки вид презентације против чега су него шта би они урадили боље од Вучића, и на жалост чини ми се да је Вучић у праву када је изнео ову оцену, ја сам веома двоумио да ли да гласам, за нови ДСС – Покс или за двери заветници и определио сам се за нови ДСС и Покс јер су се конкретније и јасније одредили као опозиција и жао ми је што је Бошко Обрадовић ушао у коалицију са заветницима који су минирали коалицију и договор десних странака.

  20. Ajde uzmi lepo pod ruku batu, Irineja i Porfirija, pa svi lepo kod Mileta u tamni vilajet(P.M.)

  21. „Upravo sam dobio sluzbenu informaciju da je Vojislav Kostunica pobedio na predsednickim izborima…“ trebalo mu je malo vremena da „dobije“ tu informaciju.
    Tako i Vucic. Jos nije dobio, ali ce uskoro da dobije.

  22. Odmori bre malo,nismo te željni,jedni prinudjeni,drugi kupljeni ,treći ucenjeni,četvrti spinovani,peti iz bugarskog voza……nas 4 000 000 miliona je sa druge strane duge,možeš li da shavatiš ….

  23. Biće izbora,biće.Tvoji su pojeli sendviče,odvikli se parzera ,sede ispred opskurh prodavnica, piju pivo ičekaju.

  24. Кад он каже да бу били поштени, онда смо сигурни … као и увек.

  25. A ko je placao avtobuse kojim si ti razvozio glasace po gladackim mestima ko stoku na klanje.prvo si ih doveo do prosjavkog stapa pa si ih kupovao za par crvene ,sram te bilo tako niko nije ponizio svoj narod ko ti,ponizio si ih do zute zemlje.

  26. Ni jedan poznati i uvazeni psihijatar nece moci da postavi dijagnozu ovom nepomeniku !!

  27. „najvažnije da novosadski studenti plate kartu u vozu za Beograd, „, рече он, који никад, ништа није платио. Увек се возио и џабалебарио о трошку државе.

  28. Koja je se zemlja mesala u izbore , poglavar rece da iznese ako smeee , odmah vize , sankcije , a mozda i bombardovanje bolesnik je on odavnooo a i mi sa njim

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.