Marinika Tepić: Ako medijski zakoni ne budu povučeni, opozicija u četvrtak ide na sednicu Vlade

Ostavite komentar


  1. Opozicija treba da se fokusira na konstruktivnu kritiku i izgradnju bolje budućnosti, umesto što se bavi blokiranjem. Građani očekuju političke programe, ne političke igre.

  2. Opozicija bi trebala da predstavi jasne alternative i rešenja, umesto da se samo žali na postojeće zakone.

  3. Opozicija ima odgovornost da ponudi političke programe koji će poboljšati život građana, umesto da se bavi političkim spletkama.

  4. Opozicija bi trebala da se trudi da pridobije podršku građana svojim idejama i politikama, umesto da se oslanja na blokade i bojkote.

  5. Pametna odluka da se ide u vladu,podrzavam je.Cudi da osim Marinike Tepic i njene stranke ni jedna opoziciona stranka se nije oglasila da osudi nakazni zakon koji su Ana Brnabic,lutka na koncu i njeni pajtasi na kvaran nacin hteli da provuku.Pod hitno stopirati prljavu nameru navedenih jer nama koji pametno razmisljamo ovakav zakon koji forsira nesposobne,vlast i REM ne treba i trebamo da se borimo protiv njega da ne bude kasno.Pustili smo ih da nam uniste drzavu Srbiju pa ne bi trebalo da nesposobnim i kvarnim koji su dopisivali ovaj zakon provuku.Ocekujem reakciju svih iz opozicije da nas pozovu da im se pridruzimo i sprecimo da na ovako kvaran nacin napisani zakon prodje.

  6. 3 prva komentara i 3 bota koji sluđuju zdrav razum i relativizuju ovu pošast i zlo koje nas jaše već 11 godina…dokle ćemo srblji moji ovo trpeti?

  7. Uh al navalili botovi pa sve lici ko jaje jajetu.Dajte malo maste izmenite bar red reci, ili stvarno ne znate bolje a sendvici nikad bolji!

  8. Marinika umislila da je neka licnost samo iznosi neistine zena koja naziva srpski narod genocidnim misli da moze sve

  9. Vlada predlaze a Skupstina usvaja zakon glasanjem. Ko se oseca opozicijom iznece u Skupstini svoj stav ili doprineti nekom zakonu Amandmanom a nikako razbojnistvom, nasiljem, upadima sa fantomkama i motornim testerama. Ima jedan sajt Otvoreno parlament gde su predstavljeni clanovi nase skupstine. 99% onih sto se nazivaju opozicija nikada nisu podneli nijedan Amandman niti predlog Zakona a zive od narodnih srpskih para 2 i po decenije vec ukljucujuci i ovu sa slike sto u kokoskama vidi drogu i za svake izbore u nekoj drugoj stranci.

  10. @Kokoska-nemaju oni vremena da predlazu amandmane,moraju da divljaju po Skupstini,a Marinika nam nesto nervozna verovatno stigla naredjenja i uputstva od mentora,ambasada,sponzora.

  11. Cemu nervoza pa vi u decembru dolazite na vlast pa menjajte zakone koji vam nece odgovarati,hahahaahh.

  12. Opozicija bolje da razmislja o izborima i predlozi neki plan program osim „Ua Vucic“,tako se ne izlazi na izbore.

Ostavite komentar


Politika

"Bilo bi dobro da takvog kao što je Vučić ne bude u narednih 500 godina": Sagovornici Danasa o izjavi Ane Brnabić da Srbija u narednih 300 godina neće imati političara kao što je on 10

„Bilo bi dobro da takvog kao što je Vučić ne bude u narednih 500 godina“: Sagovornici Danasa o izjavi Ane Brnabić da Srbija u narednih 300 godina neće imati političara kao što je on

Izjava Ane Brnabić, predsednice Skupštine Srbije da se iskreno nada da se predsednik države Aleksandar Vučić neće povući 2027. godine iz politike, jer takvog čoveka neće biti u Srbiji narednih 300 godina, predstavlja ispipavanje terena za moguće promene političkog sistema u Srbiji, kako bi se učvrstila pozicija Aleksandra Vučića, smatraju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.