Marinika Tepić: Brnabić i vlast obmanjuju građane Srbije i u vezi litijuma u Nemačkoj

Ostavite komentar


  1. САМО ЛИТИЈУМ МОЖЕ СРУШИТИ ВУЧИЋА И СНС !!!

  2. Litijum ce biti kamen spoticanja za SNS. Cak i oni koji (moraju da) glasaju za njih su svesni da je Rio Tinto poguban za nase zdravlje.
    Vole botovi benefite ali ipak vise vole svoje zivote.

  3. Rauzume ona sasvim dovoljno. Zna koliko je love uzela da gura Rio Tinto, i da, ako ne proše iskopavanje, može da je košta više nego što je uzela. I, nadam se da će je i koštati.

  4. Najveći proizvođači litijuma na svetu:
    Australia + Čile (=70%), Kina, Argentina, Brazil, Zimbabve.. od evropskih tek na 7. Portugal sa 0,5% ukupne svetske proizvodnje.
    Svarno misle da budu konkurentni svetu sa ovim u Srbiji. Region, pijaće vode bi se džaba uništio a ne bismo čak ni naplatili.

  5. Ne brnabic samo nego Eu klika. Sto znaci da nazo eu ima alternativu.
    A to je zdrav život suma i puška u ruci .
    Barut je suv.

  6. Srbija: drzava koju pola grama litijuma na dan spasava u hiljadu tona unistava

  7. @Геџа 23. jun 2024. u 20.46
    Не делим Ваше мишљење, само масовно ангажовање грађана и чврста организација опозиције је то, што је диктатора већ могло да пољуља, али баш тога није било.

  8. Zar je moguće da su Srbi toliko glupi ili toliki zečevi pa da dozvoljavaju da nas grupa TNT , hoću reći SNS godinama vuku za nos i uništavaju budućnost ? Broj jedan (oskar ) nije posebno inteligentan , ali koristi onu “ u sili je pravo“ i zato prolazi …brbarićka je obična lažljivica bez kičme i ima koristi da se uvlači .To je sve.

  9. Naše hrabro i odvažno rukovodstvo zna šta je najbolje za njene građane, a ne tamo neka izdajnička i plaćenička opozicija. Živjela evropska kolonija i njen narko kartel.

  10. Ekstrakcija litijuma je proces prerade, tako da Nemačka će raditi ekstrakciju iz rude kanadskih rudnika. Ako već želite da zvučite informisano, naučite terminologiju. Takođe, ni Brnabićka nije propisno informisana, ali to je drugi padež.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.