Tepić o Vučićevom gostovanju na TV Prva: Jednom i on istinu da kaže

Ostavite komentar


  1. Да, биће у књигама, нарочито колико је покрадено за време СНС-а, како су урушене институције, колико јавашлука и незнања …. Поменуло се, надам се, не повратило се!

  2. Nije zadovoljan radom clanova vlade a svi koji pametno razmisljaju nisu zadovoljni njegovim radom jer od pojavljivanja u medijima nema vremena da se bavi funkcijom na kojoj je trenutno.Podrzavaju ga nepismeni ,neobrazovani, dementni , neobavesteni i koritoljubivi ovi ostali sigurno ne.

  3. Vucic mora opoziciji placati prekovremeni rad posto oni rade i svaki vikend. Njin rad je koristan za njihovo zdravlje posto svaki vikend setaju. Misli predsednik o njihovom zdravlju. Opozicija je spojila zdrav zivot i lepu zaradu.

  4. Čovek koji nema ni radnu knjižicu, ni dana radnog staža van politike proziva za nerad ljude koje je sam postavio. Ovo ni Nušić ne bi sastavio.

  5. Oвај се потпуно изгубио. Шта и како прича, па то је катастрофа. Безброј проблема, а он како ће бити писано о њему у читанкама. Можда то говори о њему, да је остао на нивоу школе, и то основне, на том нивоу развоја.

  6. „Predsednik je dodao da će to ući u sve istorijske udžbenike“
    Nikad mi neće biti jasno kako neko može da bude toliko neobjektivan. Da li misli da smo svi mi idioti, koji ne vide prst pred okom i da ćemo prihvatiti sve, kao zdravo za gotovo, što nam on kaže. Da će ući u udžbenike to sigurno, ali ne onako kako sugeriše. Biće zapamćen kao najgori predsednik, koji ne samo da se nije držao Ustava i zakona, nego je i razorio sve institucije i vredne firme koje su uspešno poslovale i donosile profit i uspeh Srbiji. Da ima i malo obraza ili morala, nazovite to kako hoćete, davno bi već podneo ostavku, ali on čeka dok ga narod motkom ne otera, kao i prvi put devedesetih.

  7. Leopold II od Belgije, Kaligula, Dr. Mengele, Gebels, Himler, i još dosta takvih likova ima u udžbenicima.

  8. O uspesima kako je vodio državu samo u čitanci za prvi razred osnovne. Kad deca nauče sva slova već mogu u drugom razredu da pročitaju istinu van čitanke.

  9. Biće u knjigama,kako je bio jedan indoktriniran,neobrazovan i zaglupljen narod,pod psihotičnim,kriminalnim diktatorom,koji je vladao zahvaljujući lažima i poltronima.Narod, koji je ispravnog mozga putem medija koje je sve kontrolisao psihotični diktator,narod ispunjen mržnjom i ksenofobijom,sa vrlo malo intelektualaca i slobodnomislećih ljudi.Biće u čitankama napisano,koliko je štete psihotični diktator naneo Srbiji.

  10. U udžbenike će ući i narod koji nije bio nsposoban da vidi da je Vučić na nivou deteta, i to zlog deteta.

  11. Greši te. Bio je direktor sportske hale“Pinki“ u Zemunu. Tad je krenula propast tog centra.

  12. Sve mi izgleda da opoziciji nece pomoci ni ova rezolucija EU Parlamenta niti Rezolucija UN niti bilo kakva druga, jer je malo kvalitetnih, dokazano obrazovanih ljudi sa biografijom svojih rezultata rada u opoziciji… Njihova borba za vlast u pateticni strajk gladju se svodi samo na kritiku vlasti, sta nisu uradili, kritiku vucica i td. ali ne videh sta su oni to predlozili.
    Ono sto je ozbiljna zamerka zbog cega sigurno necu glasati za njih je njihovo podrzavanje ako ne i njihov predlog da se u Rezoluciji EU parlamenta ukljuce sankcije odnosno uskracivanje pristupa fondovima EU jer ce narod platiti tu cenu, nece ni Djilas sa 617 miliona ni marinika koja je dobro placena, niti bilo ko iz njihovih redovi koji su brze bolje prigrabili poslanicka mesta i plate vec narod, nece ni SNS ni Vucic, ni Mali niti bilo ko iz SNSa! Narod ce ispastati.
    ovo je odlican test bio o tome ko je Marinika, Lazovic, Grbovic… To su supljoglavci koji nisu dorasli drzavnim funkcijama, jer da je Grbovic ili lazovic ili marinika imali barem jedan STR ili barem jedan projekat koji su sami sproveli pa da me ubede da mogu da budu na mestu mladjeg savetnika u mini a kamoli da vode drzavu. To svkako ne znaci da treba da ostane SNS ali nemojmo zaboraviti da skoro 50 odsto nije izaslo na izbore jer nemaju za koga da glasaju pa tako ni ja!

  13. Srbija skoro potonula u bedu , zadužena do guše , razorenih institucija , a predednik priča o tome kako će ući u udžbenike . Hoće , ali kako to dela pokazju .

  14. Zašto je dozvoljeno da opozicija iz provincije pravi nered po Beogradu.Niste pobedili ni u svojim mestima a hoćete pravo u Beograd.Pa vi počinjete i završavate dan razmišljanjem kako srušiti Vučića.Lako…počnite da pričate narodu šta bi vi …kad’ bi vi bili vlast.Da čujem šta će to meni biti bolje !!!

  15. Kada vec kritikujemo preletace neka se principijelno oznace svi a potom bi, za svakog razumnog coveka, takav trebao da izgubi kredibilitet- ili i to radi po principu “ osim izuzetaka“.

  16. LDD – BRAVO. Inace odavno nam je jasna ambicija da su uđe u iatoriju… Inace, šta znači ono – … to niko nikada nće postići..?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.