Marinika Tepić na rušenju imanja odbornice SSP u Pećincima: Ovako radi mafijaška vlast 1Foto: SSP

Odbornici Stranke slobode i pravde (SSP) u Pećincima Snežani Maksimović za danas je zakazano rušenje ograde i letnjikovca, jedna žičana ograda je već srušena i za to joj je opština ispostavila račun od million dinara, saopštila je danas ta stranka.

Maksimović je, na konferenciji za novinare, rekla da je dobila obaveštenje da će joj danas biti srušeni ograda i letnjikovac koji su u njenom dvorištu.

Ona je navela da joj, kada je došla na to imanje i prepravila prethodnu ogradu, niko od meštana nije rekao da joj je za to potrebna dozvola.

Maksimović je dodala da je kasnije od inspektora saznala da joj je potrebna dozvola, da je podnela zahtev koji su nadležni odbacili i rekli da ne žele da joj daju dozvolu jer bi to značilo legalizaciju.

Maksimović je rekla da su jedan deo imanja srušili ranije i da su joj poslali račun za rušenje od milion dinara.

Na pitanje da li misli da se ovo dešava jer je opoziciona odbornica u Pećincima, ona je odgovorila da su joj dali nalog za rušenje pre tri i po godine koji je bio u fioci, da je 2. juna postala odobrnik, a da je inspektor došao 4. juna.

„Tužila sam sudu opštinu Pećinci jer ne postoji nikakvo objašnjenje zašto ne mogu da ogradim svoje imanje. Građevinski inspektor na prošlom rušenju nije ni imao legitimaciju po zakonu“, istakla je ona.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić rekla je da cela opština Pećinci „važi za prćiju čuvenog Lukija“ i da Snežana nije jedina koja je osetila šta to znači, kao i da su Jeleni iz Pećinaca dete skinuli sa liste za upis u vrtić.

„Ovo je pokazni teren kako se ponaša jedna, praktično, mafijaška vlast. Dok sa druge strane znate kako se gradi po Beogradu i koliko ima uzurpatorske gradnje i reketiranja, gde se smatra da najveće građevine služe tome da se opere novac stečen kriminalom, oni se predstavljaju kao nacionalni projekti i ponos države“, rekla je Tepić.

Ona je navela i da Maksimović ima privatni vrtić i da je želela da obezbedi svoje imanje, a u pozadini tog imanja je postavljala i sprave i pravila mali park za decu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari