Marinika Tepić napušta LSV i podržava Jankovića

*Marinika Tepić: Nisam se složila sa predlogom i raspravom većeg broja članova Predsedništva LSV, pa i samog Čanka, da on bude predsednički kandidat *Boris Tadić želi dogovor po kome će onaj kandidat koga podrži za predsednika podržati njegovu SD na republičkim izborima * Izvori Danasa tvrde da Jeremić i ne želi podršku partija jer svakako namerava da osnuje svoju stranku posle izbora
Podrška predsedničkim kandidatima uzburkala odnose u strankama

Ostavite komentar


  1. Nikolic je zasluzio daleko vise od Vucica da bude ponovo kandidat sns za predsednika Srbije. Prvo, ima normalnu i zdravu porodicu. Jednom se zenio, i sve vereme je pokazivao da voli i postuje svoju zenu. Nije se ponasao kao deo alavih bivsih i sadasnjih prekodrinskih "partizana" koji su nakon sto su osvojili Beograd odjednom konstatovali da uz osvojene kabinete treba da idu nove beogradske mladice, a ne njihove dotadasnje "medjedice". Ne mozete ocekivati od nekoga koji razara porodicu da bi bio sa mladjom zenom da ce da cuva Srbiju. Drugo, Nikolic je iskreniji od Vucica, i to je se do sada moglo videti mnogo puta i u mnogo razlicitih situacija. Trece, Nikolic nije dete Udbe. Cetvrto, Nikolicevi koreni su u Srbiji, a Vucicevi preko Drine, i on Srbiju, kao i ostali naturalizovani Srbijanci dozivljava kao podrucje za lov, bogacenje, i otimanje vlasti, misleci da mu vlast daje pravo da moze sa autohtonim Srbijancima da se sprda, da ih omalivazava i da ih tretira kao teglecu marvu.

  2. Bravo Marinika. Izgleda su u ovoj državi žene najhrabrije i najodlučnije

  3. Одакле Чанку идеја да се кандидује?! Свестан ли је колико би гласова добио? Саша Јанковић је човек на месту и зато гласам ЗА !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.