Marinika Tepić: Niste me uplašili, neću stati

Uhapšeni pod sumnjom da je švercovao marihuanu optužio potpredsednicu Stranke slobode i pravde

Ostavite komentar


  1. Podrska za ovu hrabru zenu! Da se razumemo, niti sam pristalica stranke u kojoj je gospodja Marinika Tepic, niti me interesuje politika. Samo zelim da Srbija bude slobodna, demokratska. A ova gospodja na tome iskreno radi.

  2. Mariniku za predsednicu! Onaj zuti gadni lik treba da se konacno makne u stranu i pusti ovu postenu i pravdoljubivu zenu da dodje do izrazaja! Dosta smo gledali kvazimoda, Mariniku hocemo! Oprastamo joj ruznu proslost, nista joj nit’ smeta nit’ fali!

    1. Ne praštam vala ništa iz prošlosti. Zato smo i dogurali dovde. Komentar ti je preterano naivan. Ako ima nečeg ružnog u prošlosti voleo bih to da znam kako bih odlučio za koga da glasam. Mislio sam da neću glasati, ali posle svega šta nam ovi prirediše moram jer strašno je sve što sam osetio. Ne želim da moja deca žive u ovakvoj zemlji zato je vreme da se menja vlast.

  3. „Svi smo nevini dok se ne dokaze suprotno“, ali dokaza protiv Marinike brate mnogo.

    1. Dokazi su takvi da sudstvo uvek može da nasje „rupu“ i da ne odgovara za antidržavno delovanje prikriveno u „borbi protiv vlasti“ sa kojom je na istom platnom spisku!:-)
      Idu bolji dani!

  4. Ovi ljudi izgleda Zele da se vrate devedesete jer tako se i ponašaju … A to tako ne moze zivela Srbija i aktuelna vlast

    1. A cela vlast je iz devedesetih… Bože botovi, koliko ste glupi da ne razmislite ni sekund pre nego što opalite neku mudroliju.

  5. Da se iseli iz Pančeva svašta jako glupo pa gde da se iseli u Beograd Novi Sad kao da bi njegova selidba iz Pančeva nesto promenila možda sam kratkovid al ovo je stvarno bezveze pretiti nekom ovako sto znaci logično da je sve inscenirano i to jako jadno

  6. Pa to policija moze da utvrdi , sta nam se ovde prica i ispira mozak, jel postoji policija , postoji jel postoji tuzilastvo , postoji, izvolte , ko je kome pretio , a ko je lagao , jel postoji sudija, postoji . Izvolte , ne zamajavajte narod kada postoje placena lica da to utvrde.

  7. Taj član predsedništva sns-a,Vladimir Orlić bi mogao da odgovori na pitanje:“Čiji je najbolji drug,učenik i pratilac“ bio njegov sadašnji el-hefe? Jednog ratnog zločinca? I sada on proziva nekog drugog,drugu,kao da nema sopstveno spiegel,zrcalo…kako god?!

  8. „Neću stati, nisam se uplašila i nikada se neću uplašiti…“!
    Pa ti onda sedi Marinika i bolje ne „napadaj“ toliko vlast, vladaće kao Tito!:-)
    Pusti ove fazone više, ubajatili su se….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.