Marinika Tepić o predlogu Vladete Jankovića za opoziciju: Potencijal opozicije već straćen zbog napada i neistina koje ljudi iz Narodne stranke izgovaraju o nama

Ostavite komentar


  1. Taman vas ima dovoljno za jedno odeljenje zabavišta.
    „Lego“ kockice… i pokažete sav vaš stvaralački potencijal.

  2. Al je meni sada krivo i zao sto sam glasala za vas… nista, ali bas nista ne moze tako brzo da za 180 stepeni preokrene ljude kao VLAST, FOTELJA, SKUPSINSKA STOLICA.

  3. Onomad je bacano drvlje & kamenne na Mikija Manojlovića, kad je pomenuuo de Gola!?

  4. Marinika je u pravu, Narodna stranka se ponaša prema njenoj stranci kao DSS nekada prema Đinđiću, valjda Janković to prepoznaje budući da je bio važan član DSS tada. Uzrok tome je u jalovoj i nesposobnoj politici Narodnjaka, oni nemaju ništa korisno da ponude, igraju na nacionalizam i osvetnički sentiment ali te pozicije su već zauzete od strane vlasti. Srbiji trebaju institucije i efikasno sprovođenje zakona a ne još nacionalizma. Najviše nade polažem u koaliciju moramo a potom PSG i SSP, od Narodnjaka ne očekujem ništa dobro

  5. Marinka i Aleksiću! Manite se svađa, to je najmanje, što vam/nam, sada treba! Prevaziđite to, što pre!

  6. Godpodjo manite se toga rekla-kazala,a sta bi sa vasim obecanjem da ako ne pobedite na izborima povlacite se iz politike,znaci jedna id vasih brojnih lazi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.