Marinika Tepić objavila šta je preporučilo novu konzulku Srbije u SAD za tu funkciju

Ostavite komentar


  1. Takvih pitanja je mnogo:
    Šta je preporučilo:
    1) Mihajla (od oca Šabana) Šaulića za GENERALNOG konzula u Cirihu?
    2) Mladena Mijatovića, novinara crne hronike Pinka za najpre mesto zamenika ambasadora u Izraelu, a sada zamenika ambasadora u novootvorenoj ambasadi u Bahreinu? Inače, on NEMA fakultet, tako da ilegalno radi kao ‘diplomata’
    3) starosnog penzionera N. Rodića za ambasadora u Crnoj Gori?
    4) Nemanju Stevanovića za ambasadora u Njujorku, koji MESECIMA ne dolazi na posao?
    5) Vladimira Božovića za generalnog konzula u Njujorku? Ni on mesecima nije na poslu, nego u Beogradu
    6) Stevanović i Božović su iznajmili službene stanove za rezidencije u Trump tower (za oko 20 000 dolara mesečno, po stanu)

  2. Da navedena odgovara za tu poziciju sigurno je ne bi postavili.Bitno je da je sestra nazovi novinarke Uzelac i to je preporucuje.Zna se ko odlucuje o svemu i kome pomaze kineska tabla da odluci koja neadekvatna osoba ce biti konzulka.Zamolio bih svevisnjeg da za sledecu konzulku uzme u obzir moju babu Miladinku koja sto se tice sposobnosti ne razlikuje od sestre nazovi novinarke Uzelac.Spremna je da se uclani u SNS po hitno.

  3. Pa ja predlažem moju dobru drugaricu higijeničaku na bus stanici na Zlatiboru, odlično parala sve svetske jezike i ima diplomu sa kursa za jezike koje emituje hapy tv jednom mesečno. I redovno prati aktuelnosti.

  4. Raspala država, društvo secikesa, krvi i propalica na vlasti, a pošten svet beži glavom bez obzira.Mi moramo da nestanemo i kao narod i kao država.

  5. Nikad manje potrebnih kvalifikacija… Deco, ne skolujte se vise. Idite na splavove i u restorane gde idu „glavonje“ ako vam je do posla i funkcije. Ovo je vrh.

  6. Мариника, после оног тапшача као амбасадора, матичарка је бар нешто радила и зна нешто. Далеко од тога да подржавам конзулку (да ли се тако каже?), али какви иду у дипломатију, ова је (на жалост) сјајна.

  7. Ovakva srbija pod. FAraonom iz Jajinaca NEMA boljeg kandidata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.