"Čega se pametan stidi, Brnabić...": Marinika Tepić odgovorila premijerki 1foto FoNet/Vlada Srbije Slobodan Miljević / Nova stranka

Narodna poslanica Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP), odgovorila je na mreži „Iks“ premijerki Srbije Ani Brnabić.

„Čega se pametan stidi, Brnabić… Ova osoba, za koju niko nikada nije glasao na izborima, nisu je ni stavljali na listu ili su je krili, koja je saučesnik u krađi izbora 6,5 miliona ljudi pomoću fantomskih birača – ruga se evroposlanicima za koje glasa 400 miliona birača, pravih!“, napisala je Tepić.


Tepić je uz objavu podelila i video snimak, isečak iz premijerkinog gostovanja na Jutarnjem programu TV Happy, u kom ona tvrdi da je teže postati odbornik u Skupštini Beograd nego poslanik u Evropskom parlamentu koji je doneo Rezoluciju o izborima u Srbiji 17. decembra, kojim se traži i međunarodna istraga.

„Samo mi imamo te podguzne muve, tu podaničku opoziciju“, ponovila je Brnabić svoje standardne uvrede na račun opozicionara koji su se zalagali za usvajanje ove rezolucije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari