Marinika Tepić podnela krivičnu prijavu protiv Zagorke Dolovac zbog nepostupanja (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Obecano ucinjeno . . . bravo gospodjo Tepic . . . lopta je kod Pravde “ R Srbije “ . . . ako nema nikakvih reakcija , od strane nadleznih , u vidu istraga ili procesa sacekacemo ali se nezaboravlja niti oprasta nego se predmeti jos pogorsavaju i siri krug odgovornih . . . da podsetim nadlezne da je sada u Francuskoj u toku proces za korupciju ( samo pokusaj ) bivsem predsedniku Francuske Nikoli Sarkoziju ( Nicolas Sarkozy ) i trazena je zatvorska kazna od 4 godine zatvora ( dve uslovno ) . . .

    1. Nego da podnese i prijavu za 35 nekretnina, bata Gojka, i za korupciju oko mostića na Adi, pa da joj se nešto i poveruje, ovako… teško. Aha, zaboravih, to je zabranjena tema. Dobro… bar neka pita javno, zašto će nas fruškogorski koridor, sa dva tunela i jednim mostom, koštati oko 605 m. evra, a zašto nas je mostić na Adi koštao 500 m. evrića, i ko je sad tu ugradjivao, braća Vučići, ili braća Djilasi. Znači, povika na vuka a Gojko i Dragan meso jedu.

      1. Kako Vas nije sramota, da li se plašite sile nebeske? Čoveče, država se jednom napraviti mora…

      2. A da se podnesu obe tužbe pa javno svedočenje pa neka odgovara ko je kriv možda bi narodu bilo bolje.

      3. I ja bih zaista volela da svaki gradjanin Srbije odgovara pred zakonom za kradju. Preduzmite nesto po tom pitanju, imate pravo na to kao drzavljanin Srbije. Jasno mi je otkud prica o 35 nekretnina, ali tasko mi je da poverujem da pojedinci u nju poveruju. Razmislite jos malo o tome, nece Vam skoditi,

  2. Bravo gospođo Tepić! Nažalost šanse da ovu bagru sudski gonite su u male ili nikakve, jer Vučićeva prćija nije pravna država.

  3. Moje pitanje a verujem i mnogima, kome je uputila, kad ne postoji sudstvo, kad ne postoji ministarstvo pravde, kad ne postoje institucije potrebne jednoj državi, da bi bila država?

    1. Najbolje da samo sedimo i kukamo, a niko ništa ne preduzima…. Svaka čast Mariniki Tepić! Gde li je ostatak opozicije?

  4. Smešna je sa ovim mahanjem papirima. Podseća na Šešelja sa početka karijere, tako je i on mahao raznim dokumentima pred kamerama…

  5. Ne brinite gospodjo Tepić za jednu poluobrazovanu tužiteljku,koja zaustavlja krivične prijave koje su upućene za dela članova SNS,tj.“Vučić i naša deca“!

  6. Poštovana Marinika, Vi ćete biti najmanje srpska Laura Kovesi. Bez tebe ovde niko red neće uspostaviti. Moraće dosta ljudi da se uhapsi da bi ova država počela da diše.
    Srećno.

  7. Neka gospodja Marinika podnese krivicnu prijavu protiv Minstarstva odbrane Srbije zbog delovanja ustaskog lobija u vojnim strukturama Srbije. Ima pisane i neoborive dokaze za to.!!!!

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.