Marinika Tepić pozvala Anu Brnabić na protest: Neka pred narodom Srbije kaže ono što i pre izbora

Ostavite komentar


  1. Ponavlja svaki dan da će odluku doneti stručnjaci i narod kad za to dođe vreme.

  2. Ana, ili Anibal , kako da nazovemo to cudo.
    Izadji pred narod i reci sta imas da kazes.
    To je naj prostije, nema lazi nema prevare.
    Samo da se istinito kaze.

  3. Па промовишу се лажи и шири се паника. Литијум се експлоатише у многим западним земљама (Фраунцуској, Канади – како рече Мариника, да га увозимо из Канаде, итд.). Значи ли то, да је канадска и француска влада недемократска, па силним репресивним мерама не дозвољава народу протесте против литијума или је у тим земљама народ схватио предности тог посла. Мислим ипак да је проблем у кинеском учешћу у Рио Тинту, јер кад тога не би било, не би ни финансијери протеста, глобални моћници, ни гурали протесте. Овако гледају једним ударцем да убију две муве, макну Вучића, кога никако да придобију за своје планове, а и Кинезе, па ће опозиција ако би дошла на власт народу већ објаснити предности експлоатације литијума под апсолутном контролом западних компанија, које гарантују сигурну експлоатацију. А како пазе на екологију у земљама трећег света, е о томе нико не пише.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.