Mariniki Tepić 40 odsto od plate

Administrativni odbor Skupštine Srbije novčano kaznio četiri opoziciona poslanika

Ostavite komentar


  1. Sve ćete vi to da vratite s’ kamatom. Neće se budala dvaput saplesti o isti kamen.Samo gledajte.

      1. Који сте ви ретарди???? Ви нити гледате Скупштину, нити знате било шта о процедури и о законима, али зато „знате“ све што вам кажу претпостављени. Откачите се већ једном од „Данаса“ идите на ваше итиотске садржаје које пласирају пинкови, хепи(јеви), информери, ало(ави) српски телеграви и сличне будалаштине од истог „уредника“!

  2. Evo baš sam se potresla što su joj toliko skinuli sa plate…zašto uopšte uzima platu od države koju mrzi po kojoj pljuje…

    1. Drzava nije samo SNS,botovska gospodjo,vi biste najradije ukinuli opoziciju i sebe proglasili dozivotnim vladarima. A sto se tice kazni,kako to da poslanici SNSa nemaju ni jednu?Hocete li da kazete da je njihovo ponasanje pristojno,gospodo botovi?

    2. Ne mrzi ona drzavu, vec vas, naprednjacku bagru. Polupismenu, necasnu, destruktivnu bulumentu losih djaka I ponavljaca. A gospodja Tepic je za vas bas to, Gospodja. Ajde tamo u Zadrugu, tamo vam je I mesto. Sve vam prokleto bilo.

  3. Kazna je na mestu mada treba kaznjavati i one koji ne dolaze redovno jer je to u neku ruku posao koji im je dat a dobro placen

  4. Budale se jedino opamete kad po džepu udariš. Bojim se da ovima to neće biti dovoljno. Naročito ne Živkoviću. Taj koliko zarađuje sa strane, realno nisu mu uzeli ni fond za kafu.

  5. Tako i treba, za svako nepostovanje u Skupstini i neprilicno ponasanje, udariti po dzepu i eto ustede u budzetu

  6. Pa zbog nepristojnog ponašanja i što je napadala bez argumenata sve redom. Tako i treba da se poslanici malo dovedu u red.

  7. Da ste od digniteta, stavili bi ste flastere na usta i tako pratili sednici da svi vide kakv je rijaliti u Skupštini.

  8. Opozicija treba da napusti Skupstinu i prestane da bude pokrice diktature napredne sekte..Zao bi mi bilo jedino sendvicara jer bi ostali bez sendvica i koski koje im gazda baca.

  9. Sledeće šta se može očekivati od ove fašističke bagre je,postavljanje jednog sa puškom na balkon i svakog ko govori protiv velikog firera i njegove kamarile,kazniti ne oduzimanjem reči,ili oduzimanjem od plate nego oduzimanjem života,e to bi bila prava vlast,a posle da udare i po neposlušnom narodu i za godinu dana nema više ko da kaže Vučiću lopove,jer sa njim ostaju samo lopovi i bitange.Smrt fašizmu-Vučićizmu.

    1. Ma ne, uvešće Zakon o pravu prve bračne noći, samo da ispoštuju tradiciju svojih prethodnika – dahija…

      1. Ne postoje prethodnici, debilu, bili su oni, pa kratka stabka kad sno poceli ds licimo na normalnu drzavu, pa njihovi puleni pa opet oni.

    2. Zvuči neverovatno, ali to mitraljesko gnezdo na balkonu nekog libijskog ministarstva na Tgu kod Idrizove Palate video sam u Tripoliju u vreme Gadafijeve vlasti. Ali ni to nije spasilo Gadafija…

  10. Molim vas, ispratite tribinu u Pančevu, 18.10., u kafeu „Coupe“ u organizaciji Gradjanske Akcije Pančeva. Na poslednjoj održanoj tribini gosti su bile gospođe Marinika Tepić i Vensa Pešić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.