Marinković (SSP): Posle svih predizbornih obećanja za nestašicu vode u Topoli krivi građani zbog „nesavesne potrošnje” 1Foto: Privatna arhiva

 

Kao i svake godine, osim u onim „izbornim” u opštini Topola se javlja problem vodosnabdevanja, kaže za Danas Dragana Marinković, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Topola.

– Juče je JKSP Topola obavestilo građane da u četiri sela priključena na gradski vodovod neće biti vode, od 14 sati do danas u 8 ujutru. Ovog puta su zbog nestašice okrivljeni građani da „nesavesno troše vodu”, kaže ona.
.
Takođe, Dragana Marinković podseća da je u izbornoj kampanji građanima obećano da će se rešiti problem vodosnabdevanja.

-Voda stiže iz Aranđelovca, sa Makiša, Rzava, ako treba i iz Tihog okeana jer sve za građane. Koliko je tu bilo obećanja čovek bi pomislio da će građanima do kućnog praga, ako treba, donositi vodu i na ramenima, podseća predsednica OO SSP Topola.

Marinković (SSP): Posle svih predizbornih obećanja za nestašicu vode u Topoli krivi građani zbog „nesavesne potrošnje” 2
Foto: Privatna arhiva

Isto tako je predsednik Vučić, takođe navodi ona u svom obraćanju javnosti i medijima, obećao milion evra za rekonstrukciju sekundarne vodovodne mreže u Topoli.

– Kada smo pre par meseci postavili pitanje na sednici SO Topola o Vučićevom obećanju odgovor je bio „to je sve rešeno, krećemo sa radom”. Još uvek ništa od toga, jedino ako se radovima bave neki nevidljivi ljudi, zaključuje Dragana Marinković.

Zato građane Topole za Petrovdan očekuje zvanično otvaranje pešačke zone, uz muziku, a građanima treba voda a ne hleba i igara, zaključuju u Opštinskom odboru Stranke slobode i pravde iz ovog grada.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari