Marinković: Zašto nije zatamnjen sajt Otvorenog Parlamenta i kad su pretili Maji Gojković

Ostavite komentar


  1. Sajt im nije zatamneo kada je Bosko Obradovic divljao i gađao po skupštini mišem predsedavajućeg tada Martinovića!

  2. Ko pretio Maji preletačici? Burazeru, ti i tvoja družina ste najveća pretnja životima ljudi u Srbiji.

  3. Komunisticke i radikalne stranke su na svim stranama planete,u proslosti i sadasnjosti bili protivnici i rusitelji demokratije.U nebeskoj zemlji se lazno predstavljaju kao njeni zastitnici.-Njima demokratija znaci da vlada odredi sta nevladine organizacije treba da rade.

  4. Kako im nije palo na pamet da zatamne ekran kada je opozicija predlagala više stotina amandmana koji su svi isto glasili: „BRIŠE SE“, to za njih nije maltretiranje i opstrukcija parlamenta.

  5. Narod svrhu crte jos nije shvatio, kontradiktorni su, ako im nesto ne odgovara oni zatamne sajt a kada se ne postuje Skupstina, kada se u njoj divlja i kada se maltretiraju poslanici onda CRTA ne reaguje

  6. Da li ovaj čovek zna o čemu priča?
    Da li se ovo nama dešava?
    Zašto se na zatamni Pink,Happy…?

  7. Kad Maja Gojković poziva CRTU na izbore, uz medijske i druge neregularnosti, to svaki pošten čovek mora da doživi ka PODLOST!

  8. Ljudi, ovaj gospodin će naslediti Martinovića kao što je Martinović nasledio Babića. A Martin? Ide u direktore, podrazumeva se.

  9. Zasto Danas prenosi ove nebuloze i spinovanje? Otvoreni parlament je u mraku zato sto nema rasprave u skupstini o zakonima i amandmanima koji bi oni trebalo da prenose, vec se sve usvaja i odbija kao na traci i ostaje prazna statistika bez sadrzaja. Vrhunac je usvajanje najvaznijeg zakona (budzet za 2018.) u godini bez ikakve rasprave. Otvoreni parlament se nikada nije ni bavio cirkusom i atmosferom u skupstini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.