„Marioneta, izdajica…“: U Rusiji vređaju Vučića zbog osude pripajanja četiri ukrajinske teritorije

Ostavite komentar


  1. Не трпи он баш никакав притисак,чак шта више,ужива у улози сви гледају у мене.
    На крају ће као и увек до сада други решити питање а он ће „морати“ да се сложи са тим иако „нисам баш задовољан“.
    Причам ти причу.
    Не окрећи се сине.

  2. Poceo sam da se pitam-dali sam normalan?Prosto mi nije jasno sta se hoce od nase drzave?Da budemo na strani zapada za koje znamo kakvi su?Da budemo na strani Rusije,pa da nas zapad konacno dokrajci,sto nam rade vec preko 100 godina.Briga me za Vucica,neka vec jednom ostave Srbiju na miru.I jedni,i drugi.

  3. Stvarno što nas ne ostave na miru Eu
    Kao da smo neka mnogo bitna drzava
    Nit oni trebaju nama niti mi njima

  4. Daca, ostavili bi oni nas,al mi se uvek utrpavamo i uplicemo u svetske sukobe. To se u psihijatriji kaze da imamo kolektivnu maniju velicine.

  5. Zasto je Vučić glasao protiv Rusije,mogao je biti uzdržan kao Kina i neke druge države.

  6. Da bi sinoć u Ruskom domu bio održan humanitarni koncert pomoći ruskom narodu u Dombasu uz prisustvo visokih ruskih zvaničnika.

  7. Neka ga pljuju kad sve radi ispod žita i umislio je da je car srbije pa će i drugi da veruju u njegove bajke izakletve koje obavezno gazi.

  8. Rusko Srpska igra da potpali narod dalje protiv Evrope, a u stvari igra je zajednička

  9. Ako znamo geografski i ekonomski gde se Srbija nalazi, svako ko kaže ,,nek nas ostave i zapad i rusi,, je na ruskoj strani.

  10. Srbija će se rastakati,dokle god ne kaže Rusiji zauvek zbogom! Živi bili pa videli….

Ostavite komentar


Politika

zdravko ponoš

Slikanje sa vojskom Vučić praktikuje u pravilnim razmacima, kao antibiotik: Ponoš o obraćanju predsednika Srbije nakon sastanka sa vojnim vrhom

"Nijedan šef države u civilizovanom svetu ne slika se tako često sa vojskom kao Aleksandar Vučić, osim kad je država u ratu. Kod Vučića je to postalo redovno, često, gotovo ritualno. Slikanje sa vojskom praktikuje u pravilnim razmacima, kao antibiotik", kaže za Danas Zdravko Ponoš, lider stranke Srbija centar, komentarišući današnji prošireni kolegijum načelnika u kasarni na Banjici 2, kome je prisustvovao i predsednik Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.