Marko Bastać, čovek kojem „nije preša“: Kako je nekada glavni protivnik Vesić Gorana došao do toga da mu se na kantaru meri opozicionarstvo?

Ostavite komentar


  1. Naravno da se danas više ne može biti siguran u bilo koga na političkoj sceni, ako predpostavimo da Bastać nije još jedan preletačević, on ima program vezan za Stari grad. Šta je to što nudi ekipa okupljena oko Lazovića, što bi mene, starogradjanina ubedilo da oni treba da drže izvršne pozicije u opštini. Bojim se da bi sve ličilo na djindjićevo gradonačelnikovanje, znači katastrofa u najavi.
    Ukoliko „Biramo“ bude insiatirao da drži ključne pozicije u izvršnoj vlasti, mislim da je za nas bolje da se ponovo ide na izbore i da se nadamo da će njima učestvovati Kreni-Promeni. Jednostavno nesvršeni multi-studenti nisu osobe koje bih želeo da upravljaju mojom opštinom.

  2. Kako botovi uvek pronadju nacin da pohvale svakog preletaca! Covek je ocigledno odlucio da DOBRO zivi od politike. Iz DSa je pretrcao kod Djilasa, a onda kao i drugi produkti DBa, izasao na izbore kao supermen koji ce „brinuti“ o Starom gradu. Sada moze bas debelo da se proda, pa tvrdi pazar.

  3. Možda tas na vagi bude dinarčić ,koji slučajno nanese povetarac.Videćemo

  4. Vidi se iz aviona da će bastaćko biti sledeći recezent vesićevih knjiga ili bar državni sekretar u ministarstvu koje je zaposeo debilni vesić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.