Marko Đurić: Državni organi da istraže navode Rade Trajković

Ostavite komentar


  1. „…mora postojati odgovornost za javno izgovorenu rec…“, rece Marko Djuric.
    Covece, sta si ti sve izgovorio do danas i nikom nista. U civilizovanom drustvu, na koje se pozivas, davno bi vec bio sklonjen na par godina u Padinjaku.

  2. Marko Djuricu, odgovornost za iznetu javnu rec? Ko jea Mrko odgovoran za spot, koji je targetirao Olivera? Ko ga je narucio, ko ga je napravio i na cijim Tv je emitovan? Gukni Marko. To su pitanja na koje ceka ju odgovor porodica (ne i vanbracna zena, ona ih zma) i srbi. Godinu i vise proslo je od ubistva, a vi i vanbracna zena ste obecavali da cete brzo izaci sa svojim otkricima. Jedino sto ste uradili jeste, da ste vrli pravnici poligrafom zastitili osumnjicenog.Sada vam kriva Rada?

  3. Radosne vesti za g. Đurića.
    Državni organi ispituju istinitost Radinih tvrdnji.
    Kosovski državni organi, razume se.

  4. Svako ubistvo se zasniva na motivu, t.j. koristi od smrti nekog lica. On je bio bezopasan za vlast na Kosovu, ali je bio smetnja za „ujedinjenje“ kosovskih Srba pod jednom, Vučićevom komandom. Kao takav je bio i javno označen čuvenim TV spotom SNS-a, taji da nije bez smisla potražiti malo i na toj strani.

    1. Saša, naivan si . Politika nije za diletante, a grgeči se lako pecaju na udice CIA majstora.

  5. Tvoj Tvit Djuricu o Radi Trajkovic je sve samo ne civilizaciski,odgovoran i ostale blabla fraze. A vas poziv da drzavni organi utvrde istinu je uvreda za zdarav razum. Mi u Srbiji imamo samo jedan organ,a to je AV,vodja iliti firer,prvorodjeni i tome slicno!

  6. Mozes da trcis, mozes da se krijes, ali ne mozes pobeci, maratonac! Odgovori, KO JE CRTAO METU I NARUCIO SPOT ZA Olivera Ivanovica? Dobro pazi jer poligraf nece biti tvoga gospodara, a ni bilo kakve milosti
    ako budes lagao. Marko, ti si najslabija karika! Veliki pozdrav od Bartona Tarkusa i ekipe koja ne voli maratonce-lazove.

  7. Drzavni organi treba da istraze njegove i tvzrdnje predsednika kojima su stavili na celo metu Radi Trajkovic kao sto su spotom targetirali O. Ivanovica.

    1. NEMA DILEMA

      Posle ubistva Olivera Ivanovića Vučić je izgovorio ovu rečenicu:“ Ako oni ne pronađu ubicu mi ćemo odnosno ja ću ga pronaći“. I umesto toga on je osumnjičenog za ubistvo Olivera Ivanovića primio pod svoje skute. Nevinost osumnjičenog je utvrđena poligrafom. Postavlja se pitanje! Zašto je osumnjičeni pobegao sa Kosova u Srbiju? Drugo pitanje! Što je Ivanović smetao vlastima u Srbiji? Sa tim pitanjima treba tražiti i ubicu Olivera Ivanovića. Da istom putu je i Rada Trajković i brinem o njoj…
      Što se tiče Marka Đurića on je pozvao okupljanje Srbe u jarinju rečima; „Pređete ovamo ovo je most koji spaja“. Danas je to carina gde se vade pasoši. To ne sme da zaboravi….
      P.Sajdžo Bogutovac

  8. Svako za iznosenje neistine i kleveta mora najstrozije da bude sankcionisan u ovom slucaju!

    1. POTSETNIK
      Pitam Marka Đurića!. Dali je pre njega i Vučića prebao pasoš da bi se otišlo na Kosovo? Nijee… To znači izdajaa Markoo…
      Tu vašu izdaju Albanci su proslavili po celoj Evropi i na Kosovu. U znak slavlje pisekli su sve borove do vrha Kopaonika. Sećaš li se Marko? A ako je Brisel i danas tajna, izdaje Kosova nije. Ima mnogo i dokaza i svedoka kako ste ti i tvoj Vučić postupno stvorili tu nezavisnu državu Kosovo. To se ne može zaboraviti. Ni gaženje Ustava, Markoo!!!
      Ja pozivam sud da se urazumi i krene napokon u obračun sa izdajnicima, pljačkašima i lažovima u Srbiji…
      P.Sajdžo 2020

  9. 22.04.2019, 12:58h Luan
    Preporučeno 1 put
    Ja nemogu da nadjem razliku izmedju retorike Vućiča i Milośeviča svaki ko kaze nešto drugaćije je ,,zloćinac‘‘ izdajica lopov pa što još neka ulićka i prosijačka reč što on i njihiva ,,falanga‘‘ izgovara…ja kao gradjanin nebih meni moj savjet dozvoljavao potreblivati takvu ulićnu kulturu ..ja sam Albanac Radu poznajem rodjena je u moj grad..hrabra i casna lekar moju majku primila i gledala kao bolesnika i pokazala da ima razuma i svijest…hvala..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.